skip to Main Content

Zoektocht naar vermiste student Amerikaanse Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Else Beekman) Politie, familie en vrienden van de Amerikaanse student Austin Taylor Bice zijn een grote zoektocht naar hem gestart via alle denkbare middelen en (sociale) media. De bijna 2 meter lange en 100 kilo wegende Bice zit voor een uitwisselingsprogramma met de San Diego State University al een paar maanden in Madrid om vakken te volgen bij de Universiteit Carlos III. Sinds een bezoek aan een nachtclub in deze stad ruim een week geleden heeft niemand hem meer gezien.

Vrienden vertelden tegen persbureau AP dat de 22-jarige student voor het laatst werd gezien buiten bij concertzaal en discotheek Riviera waar hem toegang werd geweigerd omdat hij te dronken was. Rice’s vader, die naar Madrid is gekomen om te helpen zoeken, heeft benadrukt dat zijn zoon nooit problemen heeft gehad met alcohol of drugs.

Posters met een recente foto van Bice zijn overal in de Spaanse hoofdstad opgehangen en de foto werd ook verspreid via alle denkbare internetsites zoals Facebook en Twitter. Sinds zijn vermissing staat Bice’s mobiel uit en zijn er geen transacties meer gedaan met zijn bankpas.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend