skip to Main Content
Pretpark Port Aventura opent 1 juni zesde hotel
Diari de Tarragona

Pretpark Port Aventura opent 1 juni zesde hotel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Het pretpark Port Aventura in de gemeenten Vila Seca en Salou aan de Costa Dorada zal op 1 juni dit jaar alweer het zesde thema hotel van het park openen. Het gaat in dit geval om een nieuw 4-sterrenhotel met 150 kamers dat gelegen is in het deel Far West en de naam Colorado Creek heeft gekregen.

Port Aventura is het grootste en bekendste pretpark van Spanje en is gelegen op de grens tussen de populaire gemeente Salou en Vila-Seca aan de Costa Dorada. Het park biedt naast het thema pretpark zelf ook Ferrari Land, een waterpark, een congrescentrum, een beach club en golfbanen.

Daarnaast heeft Port Aventura vijf hotels: Hotel Port Aventura, Hotel El Paso, Hotel Gold River, Hotel Caribe en Hotel Mansión de Lucy. In het Far West gedeelte, waar al twee hotels staan, zal op 1 juni het nieuwe viersterren Hotel Colorado Creek worden geopend.

Colorado Creek is volgens het pretpark het eerste 100% milieuvriendelijke en zonder CO2-uitstoot hotel van het park. Daarnaast komt de elektriciteit voor 100% uit de eigen elektriciteitsvoorziening en hernieuwbare bronnen.

Meer informatie over Colorado Creek kun je hier lezen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken