Search
menu
Search

Vrouw gered bij nabootsen scene ’50 Shades of Grey’ op Tenerife

Oeps ... foto ontbreekt!

Vrouw gered bij nabootsen scene ’50 Shades of Grey’ op Tenerife

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Een getuige waarschuwde maandagavond de politie dat op een parkeerterrein op Tenerife een vrouw vastgebonden zat in een auto. Toen de politie eenmaal ter plaatse kwam zagen de agenten dat de de handen van de vrouw aan het stuur waren vastgemaakt en ze met tape bijna gewurgd was. In eerste instantie ging men uit van een ontvoering maar dat bleek geheel anders te zijn.

De agenten werden door een getuige gewaarschuwd van een vreemde situatie wat leek op een ontvoering. Deze wandelaar hoorde een claxon en ging poolshoogte nemen. Rond 22.53 uur maandagavond trof de politie op de parkeerplaats van het Las Teresitas strand in Santa Cruz de Tenerife een Citroen C3 aan met daarin een vrouw op de bestuurdersstoel.

De vrouw zat achter het stuur maar was met tiewraps aan het stuur vastgebonden. Haar handpalmen waren gericht naar haar lichaam toe en ze had aardig wat verwondingen aan haar polsen opgelopen. Daarnaast had de vrouw twee plastic banden en een stuk tape strak om haar nek gebonden om een wurging te simuleren/veroorzaken.

Uiteindelijk moesten de agenten een mes gebruiken om alles los te snijden en werd een ambulance gebeld. Op de vraag wat er gebeurd was antwoordde de vrouw dat ze geprobeerd had om een scene uit de film ‘50 Shades of Grey’ (50 sombras de Grey) na te bootsen om te zien hoe dat zou voelen. Maar haar seksuele fantasie liep compleet uit de hand waarna ze dus hulp nodig had om uit haar benarde situatie te komen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?