skip to Main Content
Vrouw gered bij nabootsen scene ’50 Shades of Grey’ op Tenerife
Archieffoto

Vrouw gered bij nabootsen scene ’50 Shades of Grey’ op Tenerife

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SANTA CRUZ – Een getuige waarschuwde maandagavond de politie dat op een parkeerterrein op Tenerife een vrouw vastgebonden zat in een auto. Toen de politie eenmaal ter plaatse kwam zagen de agenten dat de de handen van de vrouw aan het stuur waren vastgemaakt en ze met tape bijna gewurgd was. In eerste instantie ging men uit van een ontvoering maar dat bleek geheel anders te zijn.

De agenten werden door een getuige gewaarschuwd van een vreemde situatie wat leek op een ontvoering. Deze wandelaar hoorde een claxon en ging poolshoogte nemen. Rond 22.53 uur maandagavond trof de politie op de parkeerplaats van het Las Teresitas strand in Santa Cruz de Tenerife een Citroen C3 aan met daarin een vrouw op de bestuurdersstoel.

De vrouw zat achter het stuur maar was met tiewraps aan het stuur vastgebonden. Haar handpalmen waren gericht naar haar lichaam toe en ze had aardig wat verwondingen aan haar polsen opgelopen. Daarnaast had de vrouw twee plastic banden en een stuk tape strak om haar nek gebonden om een wurging te simuleren/veroorzaken.

Uiteindelijk moesten de agenten een mes gebruiken om alles los te snijden en werd een ambulance gebeld. Op de vraag wat er gebeurd was antwoordde de vrouw dat ze geprobeerd had om een scene uit de film ‘50 Shades of Grey’ (50 sombras de Grey) na te bootsen om te zien hoe dat zou voelen. Maar haar seksuele fantasie liep compleet uit de hand waarna ze dus hulp nodig had om uit haar benarde situatie te komen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
  1. Ach ja, ieder zijn ding. Kan me die scene toch niet herrinneren uit de film…..gelukkig kan ze het navertellen……

  2. Beetje ongeloofwaardig verhaal dat zij het helemaal zelf gedaan heeft. Wel eens geprobeerd een tie-wrap vast te maken terwijl er al 1 hand vastzit aan het stuur!?

    1. Volgens de TV gebruikte ze geen tape maar van die plastic dingen waarmee je kabels of planten bij elkaar kunt knopen. Die kun je wel met je tanden strak trekken en krijg je dan dus nooit meer los. Niet echt slim.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken