Vrouw gered bij nabootsen scene ’50 Shades of Grey’ op Tenerife

Vrouw gered bij nabootsen scene '50 Shades of Grey' op Tenerife
Beeld: Archieffoto

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

SANTA CRUZ – Een getuige waarschuwde maandagavond de politie dat op een parkeerterrein op Tenerife een vrouw vastgebonden zat in een auto. Toen de politie eenmaal ter plaatse kwam zagen de agenten dat de de handen van de vrouw aan het stuur waren vastgemaakt en ze met tape bijna gewurgd was. In eerste instantie ging men uit van een ontvoering maar dat bleek geheel anders te zijn.

De agenten werden door een getuige gewaarschuwd van een vreemde situatie wat leek op een ontvoering. Deze wandelaar hoorde een claxon en ging poolshoogte nemen. Rond 22.53 uur maandagavond trof de politie op de parkeerplaats van het Las Teresitas strand in Santa Cruz de Tenerife een Citroen C3 aan met daarin een vrouw op de bestuurdersstoel.

De vrouw zat achter het stuur maar was met tiewraps aan het stuur vastgebonden. Haar handpalmen waren gericht naar haar lichaam toe en ze had aardig wat verwondingen aan haar polsen opgelopen. Daarnaast had de vrouw twee plastic banden en een stuk tape strak om haar nek gebonden om een wurging te simuleren/veroorzaken.

Uiteindelijk moesten de agenten een mes gebruiken om alles los te snijden en werd een ambulance gebeld. Op de vraag wat er gebeurd was antwoordde de vrouw dat ze geprobeerd had om een scene uit de film ‘50 Shades of Grey’ (50 sombras de Grey) na te bootsen om te zien hoe dat zou voelen. Maar haar seksuele fantasie liep compleet uit de hand waarna ze dus hulp nodig had om uit haar benarde situatie te komen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Blijven er nog 49 sombras over!!!
Blijf(t) genieten !!

het was heerlijk…

Ach ja, ieder zijn ding. Kan me die scene toch niet herrinneren uit de film…..gelukkig kan ze het navertellen……

Beetje ongeloofwaardig verhaal dat zij het helemaal zelf gedaan heeft. Wel eens geprobeerd een tie-wrap vast te maken terwijl er al 1 hand vastzit aan het stuur!?

Volgens de TV gebruikte ze geen tape maar van die plastic dingen waarmee je kabels of planten bij elkaar kunt knopen. Die kun je wel met je tanden strak trekken en krijg je dan dus nooit meer los. Niet echt slim.

Met je tanden…

Idioot gedoe. Die bedenkt voor de tweede keer nog wel.

Wat een ” zieke ” mensen lopen er toch ” vrij ” rond !!!!!!

Hehehe van rondlopen was weinig sprake

Maikel, daarvoor wel en nu nog steeds

Haha ja, had beter kunnen staan “was even geen sprake”. ?

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.