skip to Main Content

Pretpark Terra Mitica opent op 16 april met meer shows en minder rijen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Goed nieuws voor de pretparkfans, Terra Mitica zal op 16 april weer open gaan voor het zomerseizoen. Na alle economische problemen van het pretpark heeft de nieuwe parkleider zo’n 7 miljoen euro geïnvesteerd in een generale opknapbeurt van het park en wil men volgend jaar nog eens 8 miljoen investeren.

Vanwege de vele problemen die het pretpark de laatste jaren heeft gehad, zullen er geen nieuwe attracties bijkomen dit jaar maar heeft de nieuwe parkleider , de grupo Aqualandia, zo’n 7 miljoen euro geïnvesteerd in een systeem om de wachttijden bij de attracties te verminderen. Daarnaast hebben ze meer schaduwrijke zones ingericht waar de gasten en bezoekers rustig kunnen eten en drinken en zijn er honderden bomen en andere groene vegetatie aangebracht om het park een andere uitstraling te geven.

Ondanks de hoge investeringen is het Aqualandia toch gelukt om drie nieuwe kinderattracties te openen en zijn alle bestaande attracties een voor een aan strenge veiligheidstests ondervonden. Volgens jaar wil de nieuwe investeringsgroep nog eens 8 miljoen euro in Terra Mitica investeren en wellicht komen er ook nog nieuwe attracties bij.

Terra Mitica zal vanaf 16 april 170 dagen open blijven, een 20% meer dan voorgaande jaren. Het park zal van 10 tot 20 uur geopend zijn en op 21, 22 3n 23 april en tussen 15 juli en 4 september tot 22 uur open blijven. Dit jaar betalen volwassenen 35 euro per dag op 50 euro voor twee dagen, kinderen tussen 5 en 10 jaar 26,50 euro voor een dag of 37 euro voor twee dagen, prijzen die ook gelden voor persoenen van 60 jaar en meer.

Bekijk hier de vernieuwde website van Terra Mitica.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend