skip to Main Content

Roemeense man vermoord vriendin en laat dit via de webcam aan zijn vader zien

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) Een Roemeense man in Madrid heeft het levenloze lichaam van zijn zwangere vriendin via een webcam laten zien aan zijn vader in Roemenië. Door ingrijpen van de vader kon worden voorkomen dat het zusje van de vrouw eveneens om het leven werd gebracht.

Dorel Marcu zou zijn 19-jarige vriendin hebben gewurgd en zijn vader via de webcam hebben verteld dat hij hetzelfde van plan was met het 13-jarige zusje van de jonge vrouw. De man werd ingerekend nadat zijn vader in Roemenië de politie had gebeld, die vervolgens contact had opgenomen met de politie in Spanje.

Het voorval vond plaats in een buitenwijk van Madrid. In het appartement werd ook het 3-jarige dochtertje van het slachtoffer aangetroffen. Zij was ongedeerd. Een motief voor de moord is nog niet bekend. De 21-jarige Roemeense man wordt moord ten laste gelegd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend