skip to Main Content
Spanje-huren of Spanje-kopen: uw Costa Blanca specialist

Spanje-huren of Spanje-kopen: uw Costa Blanca specialist

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

spanjekopen 1Spanje-Kopen  is een onderdeel van GRUPO CLD en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en aanbod van vastgoed aan de Costa Blanca. Dagelijks wordt ons aanbod vernieuwd en voorzien van Financiële – en Fiscale informatie en alles wat te maken heeft met de aankoop van een woning in Spanje.  Spanje-kopen, uw Nederlandse makelaar voor het kopen, verkopen en beheren van uw vakantiewoning, villa of appartement aan de Costa Blanca.

spanjekopen 2Spanje-huren of Spanje-kopen: uw Costa Blanca specialist, dat is de kreet die we na zoveel jaar ervaring wel mogen gebruiken.

Wilt u lekker uitrusten in een fraaie en relaxte omgeving of wilt u van een heerlijke, betaalbare en onbezorgde vakantie aan de Costa Blanca genieten?

Spanje-huren biedt u onder andere een allround en full service vakantie pakket! Alles met betrekking tot een geslaagde vakantie is bij ons mogelijk. U kunt hierbij denken aan het aanbod van onze zeer complete vakantie verblijven, transfer van en naar het vliegveld, boodschappen service, golf faciliteiten en verschillende excursies.

Overwinteren van november tot eind maart, een golfvakantie of een eco vakantie voor natuur liefhebbers? Alles is mogelijk bij ons.

En met ons bedoel ik de hele familie. We zijn een klein familie bedrijf waarvan ik met mijn gezin nog in Nederland woon en mijn ouders en mijn broer met zijn gezin vlak bij la Marina.

We hebben gedacht aan onze vakantiegangers die graag in een vakantieverblijf willen vertoeven maar natuurlijk ook aan diegene die na jaren een huis gehuurd te hebben nu toch de stap zetten om een tweede huis te kopen aan de Costa Blanca. En weet u wat zo gemakkelijk is, we spreken gewoon Nederlands!!

Website: Http://www.spanje-kopen.com
Email: info@spanje-kopen.com

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken