skip to Main Content
Letters van de Primark al te zien op de gevel van winkelcentrum Tarragona

Letters van de Primark al te zien op de gevel van winkelcentrum Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De naam Primark is al te zien op de gevel van het Parc Central winkelcentrum in Tarragona. De Primark zal binnenkort haar deuren hier openen maar een officiële datum is nog niet bekend. Gezien het feit dat het toeristenseizoen weer zal beginnen aan de Costa Dorada verwacht men dat het niet lang meer zal gaan duren voordat men ook in Tarragona op zoek kan naar de low budget kleding van het Ierse Primark.

Primark is de laatste maanden flink bezig met uitbreiden in heel Spanje, dit terwijl de winkelketen alweer meer dan 10 jaar aanwezig is in het land. Primark maakte vorig jaar zomer tijdens haar 10-jarig feestje bekend dat ze de komende jaren minstens 50 miljoen euro willen gaan investeren in nieuwe winkels in Spanje. Zo moeten er de komende maanden vele nieuwe winkels komen waaronder in de Catalaanse stad Tarragona.

Het is bekend dat de winkel in het Parc Central winkelcentrum komt te liggen op de plaats waar de Eroski supermarkt is weggegaan. In de opengebleven ruimte op de onderste verdieping gaat de Primark de nieuwe kledingzaak openen, schuin tegenover de concurrent H&M.

Het personeel is blijkbaar al uitgezocht en men is al maanden bezig met de voorbereidingen en de verbouwingen van de winkelruimte. Toch is er geen officiële openingsdatum bekend gemaakt maar men verwacht dat dit niet lang meer zal gaan duren.

Primark landde 10 jaar geleden in Spanje en heeft inmiddels een 40-tal winkels waar meer dan 5.000 personen werken. Aan de Gran Via in Madrid heeft de Ierse kledingzaak de grootste winkel van Spanje en de tweede grootste winkel van de wereld geopend op 12.400 vierkante meter en met meer dan 400 medewerkers.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken