skip to Main Content
Brits 9-jarig jongetje overlijdt bij het voetballen op het strand in Orihuela Costa

Brits 9-jarig jongetje overlijdt bij het voetballen op het strand in Orihuela Costa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Op woensdag is een 9-jarig Brits jongetje overleden nadat hij in botsing kwam met een andere jongen tijdens het voetballen op het La Zenia strand in de kustplaats Orihuela Costa. De consternatie onder de inwoners en bezoekers in de badplaats is groot en op donderdag verzamelden zo’n 200 mensen zich op het strand waar het jongetje overleed om een geïmproviseerd altaar te openen.

De negenjarige Nikolaj speelde met een vriendje een partijtje voetbal op het La Zenia strand in de Cala Bosque bij de kustplaats Orihuela Costa toen een botsing fataal eindigde voor de 9-jarige van oorsprong Britse jongen. Ondanks dat de gewonde jongen naar het ziekenhuis werd gebracht overleed hij later op woensdag aan een hartstilstand

Op donderdag kwamen meer dan 200 inwoners en bezoekers van Orihuela Costa en omgeving bijeen op het strand om op de plaats waar het dodelijke ongeval plaatsvond een geïmproviseerd altaar te openen waar foto’s, brieven, knuffels, ballonnen en bloemen werden neergelegd om de te jong overleden Nikolaj bekend als Kai te eren en de familie te steunen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. een echt drama ,mijn gevoelens van deelneming aan de familie en veel sterkte om dit verlies te kunnen verwerken .
  Mogen ook zijn vriendje niet vergeten ,waarmee hij in botsing kwam ,hij had dit niet gewild Veel sterkte voor deze jongen

 2. Ja, of ze er nu wonen of niet het gaat om het verlies van een onschuldig kind.
  Betuig de familie en dierbaren mijn innige deelneming en vooral veel sterkte.
  Ik vertrek binnenkort en als ik op het strand van La Zenia zal zitten zal ik toch even aan hem denken.

 3. Dit moeten meemaken tijdens je vakantie ?
  Wat een leuke tijd had moeten zijn is plots veranderd in een drama voor de familie.
  Sterkte.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by