skip to Main Content
Spaanse campings krijgen sterrensysteem

Spaanse campings krijgen sterrensysteem

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

camping3MADRID – Tijdens een speciale bijeenkomst van de toeristensector samen met de minister van o.a. toerisme José Manuel Soria, heeft men dinsdag besloten dat er een nieuw sterrensysteem komt voor alle campings in Spanje. Dit systeem zal te vergelijken zijn met die van de hotels waar tussen de 1 en 5 sterren worden weggegeven om hotels te verdelen in categorieën.

Tot nu toe ontbrak er in Spanje een landelijk systeem om de vele campings in categorieën te verdelen, net zoals bij de hotels. Vanaf binnenkort zullen campings onderzocht gaan worden op 250 belangrijke punten waarna de organisatie een ster aan de camping kan geven van tussen de 1 en 5.

Bij eerdere bijeenkomsten van de sector was men ook al overeengekomen dat de Turismo Rural huizen, het landschapstoerisme, ook sterren gaat krijgen die de namen “estrellas verdes” hebben gekregen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken