Search
menu
Search

Movistar Spanje verandert internet, tv en mobiele telefonie pakketten Fusión naar MiMovistar

Movistar Spanje verandert internet, tv en mobiele telefonie pakketten Fusión naar MiMovistar
Beeld: Movistar / facebook

Movistar Spanje verandert internet, tv en mobiele telefonie pakketten Fusión naar MiMovistar

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tien jaar geleden was de grootste Spaanse telecomprovider Movistar (onderdeel van Telefonica) de eerste die met combi-pakketten kwam. Deze hadden de naam Fusión en hadden een combinatie van internet, vaste huistelefoon en mobiele telefoon in een prijs inbegrepen. Later kwam daar de digitale televisie bij. Nu, tien jaar later, heeft Movistar voor een nieuwe kleine revolutie gezorgd door deze pakketten aan te passen en een andere naam te geven: MiMovistar.

Bij MiMovistar kunnen bestaande en nieuwe klanten zelf pakketten samenstellen door te kiezen uit de traditionele diensten van internet, tv, vaste en mobiele telefoon maar ook uit de nieuwe diensten zoals alarminstallatie, gezondheidszorg en internet in de tweede/vakantie woning.

De basis zijn drie pakketten: Movistar Max; Movistar Limitado; Movistar Limitado x2 met prijzen die gaan van 54,90 tot 84,90 euro afhankelijk van de internetsnelheid (300 en 1.000 MB) en de GB die iemand wil voor het mobiele dataverbruik. Bij deze standaard pakketten kan de consument kiezen voor het toevoegen van een tweede mobiele telefoonlijn met prijzen tussen de 7,90 euro voor Linea L, 14,90 euro voor Linea XL en 19,90 euro voor Linia Infinita extra.

Bij deze standaardpakketten kan de klant kiezen voor de digitale televisie met prijzen die gaan van 10 euro tot 43 euro per maand extra, afhankelijk van het pakket wat met name afhankelijk is van voetbal zoals de Champions League en de la Liga voetbalcompetitie of beiden en het aanbod van series en films waarbij ook gekozen kan worden voor pakketten met Netflix en Disney+ inbegrepen.

Daar bovenop kan de klant kiezen voor de nieuwe extra services bestaande uit Movistar Prosegur Alarmas met prijzen tussen de 29,90 euro 62 euro extra per maand, Movistar Salud of Movistar Salud Familiar voor 6,95 euro of 10,95 euro extra per maand en Xbox Game Pass voor 12,99 euro extra per maand. Nieuw is ook de optie Internet Segunda Residencia of Internet Segunda Residencia Plus met verschillende mogelijkheden en prijzen.

Bestaande klanten kunnen er zelf voor kiezen om over te schakelen naar het nieuwe MiMovistar of door te gaan met hun Fusión pakket. In sommige gevallen kan MiMovistar goedkoper zijn voor bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen vanaf nu alleen nog kiezen uit de pakketeken en extra diensten van miMovistar.

Deze verandering moet het voor de nieuwe en bestaande klant goedkoper en makkelijker maken om alle diensten die men wil op slechts een rekening te krijgen. Na 10 jaar als pionier de Fusión diensten aan te beiden vindt Movistar dat het tijd is voor een verandering waarbij de prijzen eigenlijk nagenoeg hetzelfde zijn gebleven bij het nieuwe MiMovistar.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?