skip to Main Content
2016 is nu al de zomer van de bekendheden die Spanje bezoeken

2016 is nu al de zomer van de bekendheden die Spanje bezoeken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

spanje4aMADRID – “Spain is different” en Spanje is hot bij de bekendheden uit onder andere Hollywood. Op verschillende plaatsen zijn in het land de laatste maanden vele bekendheden zoals Richard Gere, Arnold Schwarzenegger, Hugh Grant, Matt Damon, Bratt Pitt, Pierce Brosnan en Mel Gibson op bezoek geweest. Het lijkt erop dat de jet set Spanje weer heeft gevonden als vakantieland.

Naast het feit dat er steeds meer films en tv-series worden opgenomen in Spanje (denk aan Games of Thrones, Penny Dreadfull, Fast & Furious, Exodus, etc.) is Spanje ook een vakantiebestemming geworden voor de jet set en filmsterren. Tot nu toe zijn er al meer bekendheden op bezoek geweest dan vorig jaar gedurende 12 maanden.

Richard Gere in Madrid

De knappe en bekende acteur was nog niet zo lang geleden op bezoek in Madrid omdat zijn huidige Spaanse vriendin Alejandra Silva (33) uit deze stad komt. Naast het feit dat het tweetal met Real Madrid naar Milaan vloog in hetzelfde vliegtuig om bij de finale van de Champions League aanwezig te zijn, is het tweetal ok gespot tijdens een huizenjacht in onder andere de luxe wijk El Viso. Wie weet kun je Richard Gere in de toekomst op de Plaza Mayor tegenkomen bij het eten van tapas.

Hugh Grant in Marbella

De Britse acteur maakt tegenwoordig niet meer zoveel films en dus heeft hij tijd voor de leuke dingen in het leven zoals het spelen van golf. De Costa del Sol staat bekend om de vele goede golfbanen en luxe hotels en dus besloot Hugh Grant samen met zijn vriendin en hun twee kinderen naar Marbella op vakantie te gaan. Et schijnt namelijk dat de Britse acteur een luxe woning heeft in de wijk La Zagaleta in de Spaanse badplaats.

Arnold Schwarzeneger in Barcelona, Costa Brava en Zaragoza

De Oostenrijkse/Amerikaanse acteur en ex gouverneur van Californië was de laatste weken voor opnames op bezoek in Barcelona, Zaragoza en de Costa Brava. Zo kocht de acteur en ex politicus een paar schoenen voor 90 euro bij de El Corte Ingles en was hij te zien bij de vergaderingen voor de Arnold Classic Europe die voor het eerst tussen 23 en 25 september in Spanje georganiseerd zal worden. Ook nam de acteur deel aan filmopnames in Belchite in Zaragoza, la Pedrera de Garraf in Barcelona en op het strand van Lloret de Mar aan de Costa Brava.

Mel Gibson in Granada

De 60-jarige acteur Mel Gibson was samen met zijn 36-jarige vriendin Rosalind Ross op bezoek in Granada waar ze samen in een centraal gelegen vier sterren hotel verbleven. Uiteraard bezocht de acteur samen met zijn vriendin het Alhambra en werd wat gedronken in de Parador van Granada. Ook bezocht het tweetal de Casa del Arte Flamenco waarna ze naar Ronda vertrokken waar ze de stad bezochten en op de foto gingen met verraste voorbijgangers.

Brad Pitt op Gran Canaria en Mallorca

We hebben er al eerder over geschreven, het bezoek van Brad Pitt aan Gran Canaria waar hij voor opnames van een nieuwe film in de stad Las Palmas de Gran Canaria is. Brad Pitt is nooit te beroerd om een praatje te maken met zijn fans en op de foto te gaan met zijn trouwe volgers. Daarnaast moest hij nog een meisje redden omdat zij bijna verpletterd werd tegen een muur. Ook wist Brad Pitt het nieuws te halen omdat hij een 3,5 miljoen euro kostende woning heeft gekocht op Mallorca. De 900 vierkante meter grote woning ligt in een baai van Port d’Andratx. Brat Pitt was al eerder met zijn vrouw Angelina Jolie en kinderen op bezoek op het eiland tijdens een korte vakantie.

Matt Damon in Alicante

De populaire acteur Matt Damon was voor enkele dagen op bezoek aan de Costa Blanca in de provincie Alicante waar hij enkele dagen verbleef in Jávea. Hij was daar voor een bruiloft van een ex rugbyspeler en goede vriend Xuan Bozán die in Denia schijnt te wonen. Matt Damon werd onder andere samen met zijn Argentijnse vriendin gezien tijdens wandelingen op het El Arenal strand. Daarnaast genoot het stel van cocktails in een bar en nam de acteur ruim de tijd om op de foto te gaan met zijn fans.

Pierce Brosnan in Madrid

Ex James Bond Pierce Brosnan was alweer enige tijd terug op bezoek in Madrid voor een culturele trip. Zo bezocht de acteur diverse musea waaronder het Prado en de Reina Sofia – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken