skip to Main Content
Barack Obama komt in juli voor het eerst naar Spanje

Barack Obama komt in juli voor het eerst naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

obama1aMADRID – De nu nog president van de Verenigde Staten Barack Obama komt komende juli voor het eerst sinds dat hij president van de VS is naar Spanje voor een officieel bezoek. Dat bezoek staat gepland voor 7 tot en met 11 juli, na de komende verkiezingen van 26 juni.

Obama gaat een Europese tour doen waarbij hij naast Spanje ook Polen zal bezoeken. Het is de eerste keer dat Barack Obama, die dit jaar zijn laatste ambtstermijn is ingegaan als president van de VS, Spanje zal bezoeken. Het officiële bezoek komt nog geen twee weken nadat er voor de tweede keer binnen zes maanden verkiezingen zijn geweest in het land.

Het is nu nog niet bekend wat er precies allemaal op het programma staat tijdens zijn bezoek. Enkele jaren geleden kwam zijn vrouw Michelle al wel naar Spanje toen zijn vakantie vierde in Marbella. Haar man Barack was daar toen niet bij maar wel zijn dochters die zich toen kostelijk vermaakten op het strand – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken