skip to Main Content
Twee dode lichamen gevonden op luxe jacht in Roses na uit de hand gelopen drugsfeestje

Twee dode lichamen gevonden op luxe jacht in Roses na uit de hand gelopen drugsfeestje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

boot4aGIRONA – De politie heeft op een 12 meter lang luxe jacht de lichamen gevonden van een 28-jarige Russische vrouw en 46-jarige Italiaanse man. De boot ligt aangemeerd in de haven van de badplaats Roses aan de Costa Brava en de politie gaat er van uit dat een uit de hand gelopen seks- en drugsfeestje het tweetal het leven heeft gekost.

Meteen na de vondst van de lichamen sloot de politie een geweldsdelict al uit vanwege de omstandigheden van de gesloten deuren en ramen en geen tekenen van geweld op de boot en de lichamen. Daarnaast vond men een grote hoeveelheid seksspeeltjes en drugs.

Afgelopen zaterdag meerde het luxe jacht aan in de haven van Roses waarna het stel gezien werd tijdens het diner in een plaatselijk restaurant. In eerste instantie moest het luxe jacht in een tijdelijke plaats aangemeerd liggen vanwege plaatsgebrek. Op zondagochtend ging iemand van de haven naar de boot toe waarbij deze persoon de lichamen aan boord vond en de politie belde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken