skip to Main Content
Transavia vlucht naar Gran Canaria wijkt uit naar Portugal vanwege stinkende passagier
20 Minutos

Transavia vlucht naar Gran Canaria wijkt uit naar Portugal vanwege stinkende passagier

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Transavia maakt tussenlanding om stinkende passagier

20 Minutos

MADRID – De piloten van een Transavia vliegtuig hebben recent besloten uit te wijken naar de luchthaven van Faro terwijl ze van Amsterdam op weg waren naar het Canarische Eiland Gran Canaria. De reden voor deze niet geplande tussenlanding was een stinkende passagier die zich aan boord bevond. Volgens de Spaanse en ook Nederlandse media werden diverse mensen ziek van de stank en moesten zij overgeven.

Het zou je maar overkomen dat je naast een andere passagier komt te zitten die zo erg stinkt dat je er ziek van wordt. Dat overkwam dus niet één maar tientallen passagiers op een vlucht van Transavia tussen Amsterdam en Gran Canaria die vanwege de stank van een mannelijke passagier onwel werden.

Volgens diverse passagiers aan boord werden er mensen ziek en moest men overgeven van de stank. De man stonk zo alsof hij zich al dagen of weken niet gedoucht had. Dezelfde passagiers melden dat de man tijdens de vlucht door het personeel op het toilet werd gezet terwijl de piloten besloten een tussenlanding te maken in het Portugese Faro.

Eenmaal op het Portugese vliegveld werd de man uit het vliegtuig gehaald en in een ambulance gezet. De vlucht liep daardoor zo’n drie uur vertraging op maar de passagiers hadden die extra vliegtijd wel over voor frisse lucht.

Transavia zegt zelf dat er inderdaad een niet geplande tussenstop is gemaakt in Faro maar vanwege privacyredenen kan de Nederlandse vliegmaatschappij niets zeggen over de aanleiding van die tussenlanding.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Hij stonk en was een medisch noodgeval, maar hoe is dat nu verder afgelopen ?
    Heb je al eens van Bromohidrosis en van de stof trimethylamine (TMA) gehoord ?

  2. Ik vlieg al jaren zeer frequent en vraag mij af of zulke mensen niet op een Black-list kunnen komen.
    Aan boord heb ik een keer een vrouw meegemaakt met enorme vliegangst.
    Tijdens de hele vlucht gilde en schreeuwde de vrouw de hele boel bij elkaar, omarmd door haar man.
    Neem dan in godsnaam de bus of de trein…..

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken