skip to Main Content
Politie doet inval bij discotheek Amnesia op party-eiland Ibiza

Politie doet inval bij discotheek Amnesia op party-eiland Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

amnesia1aIBIZA – De Guardia Civil heeft dinsdagochtend een inval gedaan bij de discotheek Amnesia op het feesteiland Ibiza. De politie voerde deze actie uit in samenwerking met de Spaanse belastingdienst vanwege vermeende belastingontduiking. Er werden vier personen aangehouden waaronder de eigenaar van de discotheek, Martin Ferrer.

Dinsdagochtend deed de politie een inval bij de kantoren van een van Ibiza’s bekendste discotheken, Amnesia. Samen met agenten van de Spaanse belastingdienst wilde men de administratie onderzoeken van de discotheek op verdenking van belastingontduiking op grote schaal. Daarom werden er vier personen aangehouden waaronder de eigenaar van de discotheek en zijn zoon.

Buiten doorzoekingen in de kantoren van de discotheek deed men ook huiszoekingen in woningen op Ibiza, in Barcelona en Palma de Mallorca. Rond zeven uur ’s-Morgens arriveerden de agenten bij de discotheek waarna de kantoren hermetisch werden afgesloten om mogelijke vernietiging van documenten te voorkomen, een gebruikelijke manier van werken bij dit soort doorzoekingen.

Naast een onderzoek naar vermeende belastingontduiking wordt er in de krant 20Minutos ook gesproken over een mogelijk onderzoek naar drugshandel of iets soortgelijks. Dit is echter nog niet bevestigd door andere kranten. De politie is meer dan 9 uur bezig geweest met de doorzoekingen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken