skip to Main Content

33-jarige man in Cantabrië dodelijk geplet door koe

33-jarige man in Cantabrië geplet door koe

Pixabay

SANTANDER – Een 33-jarige Spanjaard is het afgelopen weekend om het leven gekomen nadat hij tussen een paal en een koe vast was komen te zitten en plat werd gedrukt door het gewicht van de koe. Toen de reddingswerkers en ambulance eenmaal ter plaatse waren verplaatsen zij de nog levende man naar het ziekenhuis maar overleed deze tijdens het transport.

De overleden man hielp zijn vader bij het overbrengen van verschillende koeien van een boerderij naar een andere boerderij in de gemeente Bárcena de Cicero. Op een gegeven moment draaide een van de koeien zich om en dat zorgde ervoor dat de 33-jarige man vast kwam te zitten tussen de honderden kilo’s zware koe en een grote paal.

Bárcena de Cicero is een klein dorp/gehucht met nog geen 20 inwoners en de dood van de jongeman kwam als een schok voor de inwoners, aldus de burgemeester. In het dorp werd een jaarlijks feest gehouden maar dat werd door de burgemeester vanwege de dood van de inwoner, die actief deelnam aan de festiviteiten, geannuleerd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken