skip to Main Content
Nederlands Ryanair piloot pleegt voor vlucht zelfmoord bij vliegveld Málaga
Ryanair.com

Nederlands Ryanair piloot pleegt voor vlucht zelfmoord bij vliegveld Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Zelfmoord van Nederlands Ryanair piloot in Málaga

Ryanair.com

MÁLAGA – Afgelopen vrijdag heeft men in de parkeergarage bij het vliegveld Málaga-Costa del Sol het levenloze lichaam gevonden van een 45-jarige Nederlandse piloot van Ryanair. De piloot kwam niet opdagen voor zijn geplande vlucht van Málaga naar het Belgische Charleroi waarna de alarmbellen afgingen omdat hij in 15 jaar tijd als piloot van Ryanair nog nooit een vlucht had gemist.

De Britse krant The Sun schrijft over de Nederlander dat het om Jouke Schrale gaat die zelfmoord gepleegd zou hebben voordat hij van Málaga naar Charleroi in België zou vliegen. In de Nederlandse pers wordt echter geen naam genoemd dus dat is nog niet bevestigd. Jouke had als bijnaam Jake.

Volgens het Nederlandse Algemeen Dagblad is de dood van de Nederlandse piloot wel door Ryanair aan die krant bevestigd. De Britse pers schrijft ook dat de Nederlanders samen met de Belgische Jessica in Mijas woonde.

Er is nog niets bekend over de reden waarom de Nederlander zelfmoord heeft gepleegd maar Ryanair en het personeel zijn zeer bedroefd door de dood van hun collega.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Rust in vrede, sterkte voor de familie.

  Piloot is overleden aangetroffen op de parkeerplaats aan de luchthaven.
  Reden van overleden is nog onbekend maar toch spreekt men al van een zelfmoord. Misschien is hij wel overleden aan de hitte ?
  Klassement : fake news.

 2. Heel triest. Maar ook zorgelijk dat niet eerder is opgemerkt dat er iets mis was met de man. Stel dat hij wel was ingestapt……

 3. Heel triest, maar hij heeft z´n passagiers niet meegenomen met zijn ellende, zoals laatst met de Duitse piloot.
  Nabestaanden wens ik alles sterkte met dit verlies.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by