skip to Main Content
Vliegtuig met brandende motor en rookontwikkeling landt in Valencia
Twitter

Vliegtuig met brandende motor en rookontwikkeling landt in Valencia

VALENCIA – Een vliegtuig van de Britse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft op het vliegveld Manises in Valencia een landing moeten maken terwijl de cabine gevuld was met rook vanwege een brandende motor. Het Spaanse ambulancepersoneel moest 19 personen helpen vanwege inademing van rook, kneuzingen die men opliep tijdens de evacuatie en angst- en paniekaanvallen.

Het vliegtuig van British Airways legde de route Londen-Valencia af maar vlakbij het Spaanse vliegveld vulde de passagierscabine zich met enorm veel rook als gevolg van een brand in een motor. Er was aardig wat paniek aan boord, iets dat ook logisch is als er een enorme rookontwikkeling is in de cabine. 

Volgens het vliegveld Valencia was het niet nodig om de alarmfase te activeren want toen de brandweer eenmaal ter plaatse was brandde de motor niet meer. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken