skip to Main Content
Populair paella restaurant Casa Salvador in Cullera in KLM video reclame “Viva Valencia”

Populair paella restaurant Casa Salvador in Cullera in KLM video reclame “Viva Valencia”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

klm-valencia1aVALENCIA – Deze zomer is de KLM begonnen met vluchten op de vliegvelden van Alicante en Valencia en dat moet gepromoot worden. Sinds half augustus is op YouTube en de website iflymagazine een video te zien getiteld “Viva Valencia” met uiteraard de stad Valencia en de gelijknamige regio in de hoofdrollen. Deze maand biedt het online KLM magazine een special over Valencia met video waarin onder andere het bekende paella restaurant Casa Salvador in de plaats Cullera te zien is.

Valencia is hetzelfde als de paella aangezien dit rijstgerecht in deze regio bedacht werd en de rijst hier ook vandaan komt. In de video reportage is de eigenaar van het restaurant Casa Salvador te zien en praat Salvador Gascón over de paella en de benodigde ingrediënten om een authentieke paella met kip en konijn, dus niet vis, te maken. Daarnaast zijn er beelden te zien van het natuurpark l’Estany waar de rijst Arroz Señorial vandaan komt voor de bekende paella.

Naast Cullera zijn er ook fragmenten te zien van de stad Valencia en de bezienswaardigheden en een bodega uit de omgeving waarbij er kleine vraaggesprekken zijn met Spanjaarden. De video is hieronder te bekijken.

Overigens is de plaats Cullera schijnbaar populair aan het worden aangezien naast de KLM ook al Ikea, Peugeot en Miller Lite opnames hebben gemaakt in deze kleine plaats aan de middellandse zee – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken