Vrouw verkracht tijdens zonnen op strand in Murcia

Google Maps
Beeld: Google Maps
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MURCIA – Een 52-jarige vrouw is op het strand van Cala de Bolnuevo in Mazarrón in de autonome regio Murcia verkracht. Dit gebeurde op zaterdag rond 13 uur waarbij de vrouw ook beroofd werd van haar portemonnee en telefoon. De vrouw werd door personen die haar om hulp hoorden schreeuwen geholpen en een mogelijke dader is ook gezien.

Op klaarlichte dag en tijdens het zonnen op een strand is een 52-jarige vrouw verkracht door waarschijnlijk (maar dus niet zeker) een 30-jarige Noord-Afrikaanse man die door omstanders in de buurt gezien werd.

De vrouw werd naakt op het strand aangetroffen en ze schreeuwde om hulp waarbij ze niet ophield met huilen toen ze door omstanders geholpen werd en de politie gebeld werd. 

Volgens de vrouw werd ze door een onbekende 30 tot 35-jarige man aangesproken en daarna tegen de rotsen gezet waarna hij haar verkrachtte en daarna haar persoonlijke spullen zoals haar geld en telefoon meenam. De politie zoekt nog naar de mogelijke dader.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.