skip to Main Content
Spaanse Anti Snurk held zet voet op Nederlandse bodem

Spaanse Anti Snurk held zet voet op Nederlandse bodem

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

snurkbeugel-2Snurken is wereldwijd een groot probleem. Maar liefst 25% van de populatie snurkt, dit betekent dat misschien wel de helft van mensen lijdt onder de gevolgen van snurken. Immers is het niet alleen de nachtrust van de snurker die wordt verstoord, maar (vaak in sterkere mate) ook van degene die naast of dicht bij de snurker proberen te slapen. Voor dit vermoeiende probleem bestaat een uitstekende oplossing, de anti snurkbeugel. De anti snurkbeugel zorgt er voor dat de onderkaak tijdens het slapen in de correcte positie blijft staan. Hierdoor worden de luchtwegen niet belemmerd en wordt het snurken voorkomen.

Twee bevlogen Hollanders hebben onder het Spaanse merk Don Antironquidos met veel succes een uiterst effectieve anti snurkbeugel in Spanje geïntroduceerd. Belangrijk voor de effectiviteit van een snurkbeugel is dat deze op maat gemaakt is. Vroeger was men hiervoor aangewezen op een door de tandarts aangemeten beugel, dit is gelukkig veranderd. Nu is het mogelijk zelf een anti snurkbeugel thuis eenvoudig op maat te maken, dit zorgt natuurlijk voor veel lager kosten. Vroeger moest men bij de tandarts tot wel 1.500 euro moest betalen voor het aanmeten van een anti snurkbeugel. De zelf op maat te maken anti snurkbeugels zijn stukken goedkoper, echter is hier ook nog een zeer groot prijsverschil tussen.

Hola, Mr. Anti Snurk

Na het grote succes in Spanje heeft Don Antironquidos besloten voet aan de grond te zetten in Nederland onder zijn alias Mr. Anti Snurk. Hier de korte introductie van Mr. Anti Snurk:

Het grote pluspunt van Mr. Anti Snurk ten opzichte van andere anti snurkbeugels is dat hij tot wel 5 keer goedkoper is. Tevens biedt Mr. Anti Snurk een niet goed, geld terug garantie aan. De anti snurkbeugel mag gedurende 7 dagen getest worden en in het rare geval dat hij niet werkt wordt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Ten laatste zijn de verzendkosten voor zowel naar Nederland als Spanje voor rekening van Mr. Anti Snurk.

Mr. Anti Snurk is beschikbaar via de officiële website, Bol.com en Snurken.nl.

snurkbeugel-1

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken