skip to Main Content
Man schiet vrouw dood en rijdt een dochter aan in Gerona
Mossos d'Esquadra

Man schiet vrouw dood en rijdt een dochter aan in Gerona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Man schiet vrouw dood en rijdt een dochter aan in Gerona

Mossos d’Esquadra

GERONA – Een man heeft in een gemeente in de provincie Gerona zijn ex-vrouw doodgeschoten en een van zijn twee dochters op straat aangereden. De vrouw heeft de schietpartij niet overleefd en de aangereden dochter is ernstig gewond in het ziekenhuis opgenomen. De andere dochter is opgevangen vanwege paniekaanvallen omdat ze alles heeft meegemaakt.

De Catalaanse politie is op zoek naar de man die zijn ex-echtgenote op straat heeft doodgeschoten in het dorp Sant Joan les Fonts in de provincie Gerona, Catalonië. Het voorval vond plaats in de Avenida Cisteller rond 15.30 uur op zaterdagmiddag.

Terwijl de man meerdere keren op zijn ex-vrouw schoot en haar dodelijk verwonde, reed hij met zijn auto een van zijn twee dochters aan. Het gaat om een 20-jarige vrouw die door haar eigen vader werd aangereden en ernstig gewond in het ziekenhuis is beland. De andere dochter raakte niet gewond maar moest wel psychologische hulp krijgen omdat alles voor haar ogen gebeurde.

Volgens de krant 20 Minutos gaat het om een man die een sentimentele relatie had met de doodgeschoten vrouw terwijl El Periódico de Catalunya schrijft dat het echtpaar recent gescheiden was.

Op het moment van schrijven is de Catalaanse politie op zoek naar de man die na het doden van zijn ex-vrouw en het verwonden van een van zijn dochters is gevlucht in zijn auto.

UPDATE: De Mossos d’Esquadra heeft de 53-jarige Spaanse man dood teruggevonden maar meer informatie is er nog niet bekend gemaakt. De man heeft hoogstwaarschijnlijk een einde aan zijn eigen leven gemaakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken