skip to Main Content
Vrouw overreden door trein bij het redden van haar hond van de rails in Alicante
Diario Información

Vrouw overreden door trein bij het redden van haar hond van de rails in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Vrouw overreden door trein bij redden van hond

Diario Información

ALICANTE – Een 45-jarige Spaanse vrouw is vrijdagavond rond 18.20 uur om het leven gekomen toen zij een van haar honden van het spoor wilde halen en de aankomende trein niet zag. Het ongeval deed zich voor in de wijk San Gabriel in Alicante nabij het Parque del Palmeral.

Volgens de krant liep de vrouw samen met haar man en drie honden langs het spoor toen een van de loslopende honden ontsnapte en op het treinspoor terecht kwam. De vrouw wilde de hond van het spoor halen maar op datzelfde moment kwam er een trein aan die niet meer kon stoppen.

Het gaat om de Talgo trein die tussen Barcelona en Lorca (Murcia) rijdt en die in volle vaart over het spoor reed. De treinverbinding liep een vertraging op terwijl de politie en ambulance medewerkers hun werk deden.

Het is niet bekend of de hond het ongeval overleefd heeft en dat de vrouw in staat was om haar hond eerst van het spoor te halen waarna zij werd aangereden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
    1. Ik begrijp op zich wat je zegt hoor, maar hoe triest het ook is, er is nu wel een man zijn vrouw kwijt en misschien ook wel kinderen hun moeder. En hoeveel we allemaal van onze dieren houden, voor mij persoonlijk weegt het leven van mijn vrouw en kinderen toch wel even een enorme pak zwaarder dan dat van 1 van mijn honden.

  1. Los van het feit dat het vreselijk triest is om zo om het leven te komen, wat bezielt mensen om langs het spoor cq op de rails te lopen? Iedereen weet dat je niet over de ap7 moet gaan lopen maar langs of over spoorrails is geen probleem.

    1. Inderdaad triest, ben zelf treinbestuurder en kan dit enkel beamen, blijf a.u.b. uit de sporen! Een trein aan volle snelheid heeft ca. een km nodig om te stoppen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken