skip to Main Content
Playmobil-beurs met Nederlandse en Belgische deelnemers in Gerona
Wikimedia

Playmobil-beurs met Nederlandse en Belgische deelnemers in Gerona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GERONA – Komende 10 en 11 november kan men in de Palau de Fires de Girona genieten van de internationale Playmobil-beurs. Bij de beurs voor de Playmobil liefhebbers zijn niet alleen Spaanse en Catalaanse deelnemers maar ook Playmobil “experts” uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg aanwezig.

Tijdens de Playmobil-beurs in het weekend van 10 en 11 november zullen er in het expositiecomplex in Gerona 31 grote diorama’s te zien zijn waarvan 60% uit het buitenland komt en opgebouwd wordt door deelnemers waarvan 75% uit het buitenland komt.

Volgens de organisatie is de Playmobil-beurs in Gerona in drie jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste in Europa. Dit jaar zijn o.a. aanwezig de Nederlanders Arno en Ingrid Vermolen uit Tilburg, de Belgische verzamelaar Wim Stroobants en de Duitser Stefan Sternkiker.

Meer informatie kun je HIER vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Zie ik daar nou een leger staan? Breng nou niet Quim Torra op een idee, want in de onafhankelijksstrijd maakt dit natuurlijk wel het verschil! Cataluña heeft nl geen leger. Wel een chef van de politie die 15 jaar tegen zich heeft horen eisen.

    1. Maar Rob toch, je ziet toch wel dat de man in het midden met de mooie pluim op de hoed, dat is helemaal niet de grote leider zelf….dat is….??? Nee, dat kan niet, die zit in een ander land toch?
      Wel humor dat de 2 heren links en rechts van hem toch nog iets van geel/goud op het hoofd hebben…..

  2. Hey nou snap ik ineens waarom een bekende ex-burgemeester van deze plaats zelf ook een Playmobil kapsel heeft….hehe, ik kan weer gerust slapen deze nacht.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken