skip to Main Content
Grote brand naast de N-340 en nabij vliegveld Alicante
Diario Información

Grote brand naast de N-340 en nabij vliegveld Alicante

ALICANTE – De hevige wind zorgde ervoor dat het vuur tijdens een brand bij een verwerkingsbedrijf voor kleding nabij de Institución Ferial Alicantina (IFA). Een grote zwarte wolk was van kilometers ver te zien maar het vuur en de rook heeft niet problemen gezorgd bij het vliegveld Alicante-Elche.

Er waren wel verkeersopstoppingen op de N-340 weg die door de politie enige tijd gesloten werd vanwege de rookontwikkeling die door de hevige wind, net zoals het vuur, makkelijk van richting kon veranderen. De rook was op veel plaatsen zoals in Alicante, Elche Torrellano, El Altet, Arenales del Sol en Santa Pola te zien.

De brandweer kon de brand redelijk snel onder controle krijgen waarbij ze geholpen werden door een brandweerwagen van het vliegveld.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken