Nederlanders gaan karting circuit bouwen in Málaga

Nederlanders gaan karting circuit bouwen in Málaga
Beeld: Sun Kart Spain

MÁLAGA – De Nederlandse investeerders groep Nansen Capital gaat een nieuw karting circuit aanleggen in de provincie Málaga. Eind dit jaar moet het bedrijf besluiten waar dit Sun Kart Spain moet gaan komen want het bedrijf heeft de keuze uit drie locaties in de provincie, al zijn deze nog niet bekend gemaakt. 

Sun Kart Spain moet de grootste en beste kart racebaan in Europa worden met een baan van 2.140 meter en een huur kartbaan van 970 meter. Racers kunnen hun eigen pitbox huren, inclusief 2 parkeerplaatsen. Deze pitbox-huurders hebben volledige toegang tot het kartcircuit, behalve op officiële racedagen.

Er wordt door het bedrijf gesproken over een minimale investering van 50 miljoen euro waarbij men bij de bouw zoveel mogelijk gebruik zal maken van de lokale en regionale bedrijven. Sun Kart Spain heeft gekozen voor de provincie Málaga vanwege de weersomstandigheden, de goede vliegverbindingen en het totaalpakket van toeristisch aanbod van strand, cultuur en natuur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

8
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Juan74

Er is al een kart baan bij Malaga, bij Plaza Mayor, en daar is het nooit echt druk. Dus of die weer zo een geweldig idee is om te gaan doen? Enne die Melcader, jij gaat dus met je auto denk ik naar Spanje, als je hier al komt heh? Hoeveel mensen gaan er in een vliegtuig? Als die allemaal met de eigen wagen zouden gaan, zouden die wagens vast minstens zoveel, zo niet nog meer vervuilen dan dat ene vliegtuig. Als je dan een held bent, ga je inderdaad op de fiets want ook electrische auto´s vervuilen het milieu,… Lees verder »

Martin

Gelukkig zijn ze hier in Spanje nog niet zo maf als ‘gekke Henkie” in Den Haag.
Hahaha….niks geen onzin verhalen over CO2 en weet ik veel wat voor onzin allemaal.

maclaren0@gmail.com

weer ééntje van het miliue pffff je kan geen eieren bakken zonder schalen ten breken en ten slotte ZIJ DIE VRIJ ZIJN VAN ZONDE WERPEN DE EERSTE STEEN

Melcader Eemrer

Vervuilend, lawaaierig en milieu-onvriendelijk enkel om toeristen te plezieren en zakken te vullen. Hopelijk komt er veel tegenwind van de lokale bevolking !

betty

Ojee, weer eentje die niet vliegt maar met de fiets op vakantie gaat

maclaren0@gmail.com

ik lig krom van het lachten Betty een betere kon niet met de fiets op reis topie dikke duim kijk maar naar mijn advertentie

Melcader Eemrer

Ik neem inderdaad nooit het vliegtuig, jij waarschijnlijk wel.

Anoniem

Haha zoek een leven zeg. Ga lekker achter de geraniums zitten

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.