skip to Main Content
Santa Catalina Kasteel in Málaga wordt luxe vijfsterrenhotel
Castillo Santa Catalina

Santa Catalina Kasteel in Málaga wordt luxe vijfsterrenhotel

MÁLAGA – Het Castillo de Santa Catalina kasteel in Málaga krijgt een nieuwe functie. Althans, de oude functie van hotel wordt voortgezet maar het luxe kasteel met een fantastische locatie in Málaga gaat een super de luxe vijf sterren boutique hotel worden. Een investeerder uit Ecuador en de Soho Boutique Hotels groep gaan 7 miljoen investeren om het huidige gebouw om te toveren tot een ‘hotel 5 estrellas gran lujo’.

Het nieuwe Soho Boutique Hotel zal de acht luxe suites die het huidige hotel heeft behouden maar de zalen waar veel bruiloften worden gevierd zullen omgetoverd worden tot in totaal 20 luxe hotelkamers. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe hotel heropend zal worden.

Het Santa Catalina kasteel werd in 1932 gebouwd en is verbonden met het oude fort dat dateert uit 1624. Het huidige hotel ,werd in 2006 geopend met 2 junior suites en zes luxe kamers. Daarnaast heeft het Castillo Santa Catalina feestzalen waar met name bruiloften worden gevierd maar ook andere evenementen. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken