menu: rubrieken, zoeken & meer

Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander

Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander
Beeld: @BombSantander / twitter

Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTANDER – Het klinkt als een ongelooflijk verhaal maar in de stad Santander in de autonome regio Cantabrië zijn zes mensen gewond geraakt toen een auto in een liftschaft viel. Uiteraard gaat het niet om een normale personenlift maar een speciale autolift in het Gran Hotel Sardinero in Santander. Een auto viel in de liftschaft en kwam op een andere auto die in de lift stond terecht.

Een vreemd verhaal en iets wat je zou verwachten als onderdeel van een horrorfilm of thriller. In Santander zijn zondagmidda g zes mensen gewond geraakt toen een auto in een liftschaft viel. In dit geval gaat het om een lift waarvan de deur openging maar de lift niet om zijn plaats stond. De automobilist die de lift naar de parkeerplaats wilde nemen reed de lift in en viel naar beneden.

De vallende auto kwam met de voorkant terecht op een andere auto die wel in de lift stond. In de vallende auto zaterdag vier personen en in de stilstaande auto zaten twee personen. Ze raakten allemaal gewond maar vier van hen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer moest de zes inzittenden uit de twee personenwagens redden. De politie onderzoekt hoe het mogelijk is dat de lift niet op zijn plaats stond.