Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander

Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander
Beeld: @BombSantander / twitter

Zes gewonden nadat auto in een liftschaft valt in Santander

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

SANTANDER – Het klinkt als een ongelooflijk verhaal maar in de stad Santander in de autonome regio Cantabrië zijn zes mensen gewond geraakt toen een auto in een liftschaft viel. Uiteraard gaat het niet om een normale personenlift maar een speciale autolift in het Gran Hotel Sardinero in Santander. Een auto viel in de liftschaft en kwam op een andere auto die in de lift stond terecht.

Een vreemd verhaal en iets wat je zou verwachten als onderdeel van een horrorfilm of thriller. In Santander zijn zondagmiddag zes mensen gewond geraakt toen een auto in een liftschaft viel. In dit geval gaat het om een lift waarvan de deur openging maar de lift niet om zijn plaats stond. De automobilist die de lift naar de parkeerplaats wilde nemen reed de lift in en viel naar beneden.

De vallende auto kwam met de voorkant terecht op een andere auto die wel in de lift stond. In de vallende auto zaterdag vier personen en in de stilstaande auto zaten twee personen. Ze raakten allemaal gewond maar vier van hen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer moest de zes inzittenden uit de twee personenwagens redden. De politie onderzoekt hoe het mogelijk is dat de lift niet op zijn plaats stond.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.