skip to Main Content

Twaalfjarige twee maanden alleen in huis terwijl ouders naar Marokko gingen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – (Else Beekman) Een jongen van 12 jaar leefde twee maanden alleen in een woning in de plaats Burjassot terwijl zijn ouders in Marokko verbleven. De ouders van de jongen reisden in november af naar Marokko ‘om enkele documenten’ te gaan regelen, aldus bronnen bij de lokale politie. De 12-jarige verblijft nu in een opvangcentrum voor minderjarigen in Alboraia terwijl de zaak wordt onderzocht.

Afgelopen donderdag werd de jongen in goede gezondheid door de politie in zijn huis aangetroffen. De politie ging op zoek na een tip van een buurtbewoner, die aangaf al tijden de ouders en broers en zussen van de jongen niet meer te hebben gezien.

Erbarmelijk

De politie kon nog geen verdere gegevens vrijgeven over de huidige verblijfplaats van de ouders of de werkelijke redenen van hun afwezigheid. Wel werd bekendgemaakt dat de woning waarin het jongetje werd aangetroffen in erbarmelijke toestand verkeerde.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend