skip to Main Content
Slapen in “authentieke” grotwoningen: eerste “Belgisch” grotwoningen in Granada

Slapen in “authentieke” grotwoningen: eerste “Belgisch” grotwoningen in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

cuevas 1Slapen in DE ”authentieke” grotwoningen in Andalusië. Eerste”Belgisch” grotwoningencomplex in Huéscar, gelegen in de hoogvlakte van Granada. Beleef deze unieke ervaring en proef van Andalusië op een manier die u nooit meer vergeet.

cuevas 2De grotten liggen op 2 km van het centrum in een prachtige en rustige omgeving. De regio Altiplano(hoogvlakte) van Granada is een ongerept natuurgebied, weg van bereden en platgetrapte paden, met 4 prachtige meren en verschillende natuurparken. Een streek waar u prachtige uitstappen kan maken. Genieten en ontstressen, ik beloof het u dit word teen prachtige Vakantie.

¡Hasta Pronto!

Begin 2008 begon ik aan mijn nieuw leven en trok naar Spanje, Andalusië. Opgebrand door de hectiek van het dagelijks leven in België was ik al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging in het leven. De ongereptheid van de natuur in de hoogvlakte van Granada, die ook de ‘Badlands van Spanje’ wordt genoemd, en de tot de verbeelding sprekende grotwoningen deden mijn hart sneller kloppen. Een B&B op deze plek zou buitengewoon zijn.

cuevas 3De wijk lag bovendien op loopafstand van het levendige centrum van Huéscar. Naast de bijzondere huisvesting bood de combinatie van rust en gezelligheid commercieel gezien mogelijkheden. De keuze viel op vijf grotwoningen, een groepje grotten met een ruim binnenplein, ideaal gelegen in een rustige doodlopende straat.

De Grotwoningen, zijn uitgehouwen in de rotsen, na 4 maand verbouwingen was alles klaar en ontving ik de eerste gasten in juli 2008. Het begin van een prachtig avontuur, ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing.

Al het nodige comfort is voorzien in de grotwoningen. Iedere grotwoning beschikt over een uitgeruste keuken, badkamer (sommige met jacuzzi), slaapkamer en salón met open haard, u verblijft in een volledig ingerichte grotwoning.

cuevas 4Elke grotwoning heeft haar eigen terras, tuinmeubels.

Op het gezellige binnenplein kan u genieten van zon en rust er is een barbecue voorzien voor de gasten. Ik, Karin Claus, ontvang u met een Belgische Bourgondische gastvrijheid en serveer dagelijks een uitgebreid ontbijt.

¡Kom en geniet van een Vakantie in een luxueus ingerichte grot, en dit alles in authentiek Spanje!

Website: www.grotwoningen.nl
Email: grotwoningen@avired.com
Tel: +34 958 065 129

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken