skip to Main Content
Acteur Antonio Banderas koopt privé vliegtuig voor 4,5 miljoen euro

Acteur Antonio Banderas koopt privé vliegtuig voor 4,5 miljoen euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De uit Málaga komende wereldberoemde acteur Antonio Banderas is de laatste tijd geld aan het uitgeven. Nu zal Antonio niet rood staan op zijn bankrekening maar iemand geeft niet elke dag 4,5 miljoen euro uit. De op een na beroemdste malagueño (Picasso in ongetwijfeld de eerste) doet dat echter wel door een eigen privé vliegtuig te kopen waarmee hij en zijn Nederlandse vriendin ongestoord kunnen rondvliegen.

Het vliegtuig in kwestie is een Gulfstream G200, hetzelfde model wat de voetballer Cristiano Ronaldo heeft. Echter de Portugese speler huurt dat vliegtuig terwijl Antonio Banderas het toestel gekocht heeft voor 4,5 miljoen euro. Het kleine maar luxe vliegtuigje is overgenomen van het Spaanse bedrijf Telefonica die het gebruikte om de topmannen van vergadering naar vergadering te vervoeren.

De Spaanse acteur kan vanaf nu dus samen met zijn Nederlandse vriendin en 6 andere passagiers (8 is het maximum) met 900 km/uur van de ene bestemming naar de andere vliegen zonder zich te hoeven melden bij de normale vliegtuigmaatschappijen. Het is echter geen nieuw vliegtuig aangezien dit toestel al acht jaar oud is. Het vliegtuig is op dit moment gestationeerd op een vliegveld nabij Londen waar Antonio Banderas tijdelijk woont.

Het is overigens niet de eerste keer dat Banderas een privé vliegtuig koopt aangezien enkele jaren geleden hij ook al een Learjet 60 aanschafte. Dat vliegtuig verhuurt hij echter aan de Spaanse vliegmaatschappij Airokay, een kleine maatschappij met als basis het vliegveld Zaragoza vanwaar speciale en exclusieve routes worden gevlogen.

Voor dat Antonio Banderas het vliegtuig kocht investeerde de acteur ook al veel geld in de koop van de helft van de bar El Pimpi in Málaga. Hoeveel hem dat gekost heeft is nooit bekend gemaakt (en dat maakt ook niet uit). Daarnaast heeft Antonio ook al geïnvesteerd in een eigen kledinglijn en heeft hij grootse plannen met een theater in zijn geboortestad.

Foto: El Confidencial

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken