skip to Main Content

Toeristische helikoptervluchten aan de Costa Tropical binnenkort mogelijk

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MOTRIL – (Redactie) Binnenkort zal het mogelijk zijn om vanuit de basis in Motril helikoptervluchten te maken om de Costa Tropical en de Alpujarras vanuit de lucht te bekijken. Het toeristische bedrijf Tropicopter zal vanaf deze zomer drie helikopters ter beschikking hebben om toeristische rondvluchten te maken. De helikopters zelf zijn hagelnieuw en zullen ergens halverwege april in Motril staan.

Tropicopter zal drie helikopters ter beschikking hebben van het merk Robinson 66 met capaciteit voor vijf passagiers. Deze helikopters kosten per stuk al gauw 550.000 euro’s, aldus de fabrikant. Tropicopter zal al vanaf 60 euro toeristen en geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om een doopvlucht te maken maar mocht men verder willen vliegen en meer willen zien dan liggen de kosten rond de 200 euro per persoon. Volgens de eigenaar van Tropicopter krijgen passagiers voor dat geld echter wel een onvergetelijke rondvlucht, iets wat tot nu toe niet mogelijk was in de regio.

Een van de redenen om Tropicopter op te zetten was onder andere de mogelijkheid om aan de te verwachten 115.000 cruisetoeristen die men dit jaar in de haven van Motril zal verwachten, de mogelijkheid te geven de Costa en de Alpujarras vanuit de lucht te bekijken. Volgens de berekeningen zullen de cruisepassagiers tenminste 700.000 euro besteden in Motril. Velen zullen echter meteen in de bus stappen en doorrijden naar Granada om het Alhambra te bekijken.

Bekijk hier de website van Tropicopter (nog in ontwikkeling)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend