skip to Main Content
De wolkenkrabber in Benidorm waarin het duurste appartement ooit verkocht is

De wolkenkrabber in Benidorm waarin het duurste appartement ooit verkocht is

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – De Delfín Tower heeft de eer om de wolkenkrabber te zijn waar het duurste appartement van de badplaats ooit is gekocht. Het gebouw van 22 verdiepingen en 44 woningen zal 100 meter hoog worden en moet klaar zijn in 2020. Een onbekend iemand heeft voor het appartement meer dan 2 miljoen euro betaald waarbij deze woning dus op papier werd gekocht want het gebouw zelf staat er nog niet.

De Delfín Tower zal in 2020 klaar zijn voor gebruik waarna de inwoners van de 44 woningen die in het 100 meter hoge gebouw te vinden zijn gebruik kunnen maken van hun appartementen die verkocht worden tussen de 707.000 euro en 1,5 miljoen euro, zonder parkeerplaats. Afgelopen 6 januari werd echter door een buitenlander een appartement op de 16e verdieping gekocht (de hele verdieping) gekocht voor 2.081.000 euro, het duurste appartement ooit in Benidorm.

Blijkbaar heeft het gebouw ondanks de hoge prijzen succes in de verkoop want 43% van de appartementen zijn reeds verkocht. De Delfín Tower wordt met zijn 100 meter niet het hoogste gebouw van Benidorm en staat in de schaduw van het Hotel Bali van 186 meter en de Torre Lugano van 158 meter hoog. De Delfín Tower moet rond Pasen 2020 klaar zijn voor gebruik.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. De verkoop is wel voor de gehele 16de verdieping met alle luxe erbij.
  Dat zijn twee appartementen met elk 4 slaapkamers. Als je daar een duplex appartement van maakt is dat voor kapitaalkrachtige ondernemers niet zo duur.
  De vastgoedprijzen zijn na de bubble terug aan het stijgen, kan dus best een goede investering zijn.

 2. Waar ik ook kwam in de wereld, Benidorm is een thuis haven, die vind je nergens anders in Spanje, Benidorm is Top, chique mensen, jong en oud, die zich gedragen, viezigheid is daar niet aan de orde.Benidorm is een oord om tot rust te komen, prachtige tochten over de zee, goed eten en gezellige Bars , voor cultuur moet je naar Indonesië gaan, het strand van Benidorm is zo schoon ,geen kiezels, iedere nacht wordt het schoongemaakt, waar zie je dat elders in de wereld

  1. Grotendeels mee eens. Maar dat iedereen zich gedraagt vind ik een te mooie voorstelling van zaken. Met name dat Britse plebs, dat zich volgooit met bier en loopt te lallen en schreeuwen ( zeker in de buurt van bars met al dat verschrikkelijke voetbal steeds) kan ik missen als kiespijn . Gelukkig is er de Brexit.

   1. Inderdaad, het gedrag ‘s avonds van de Engelsen in de Engelse wijk is rechtuit schandalig. Zo erg dat de Spanjaarden zelf deze plaats mijden. Benidorm heeft zelfs assistentie van de Britse politie gekregen om de dronken gezelschappen wat in toom te houden.
    Tevens is de criminaliteit zeer hoog in Benidorm.
    Maar al bij al is het een aangename stad, vooral de oud gedeelte met vele winkelstraten.

 3. Waarom zouden mensen er om lachen?
  Het is toch een mooie plaats, met zeer veel goede voorzieningen?
  Ik zit zelf niet aan die Costa, maar hoor er vooral positieve dingen over hoor.
  Geniet er van, als mensen negatief doen is dat hun probleem.

  1. Weet ik ook niet
   Vele vinden Benidorm voor bejaarden
   Vandaar vaak het lacherige
   Wij niet
   Voor ons” de place to be ”
   En nog voor vele jaren

   1. Ik kom er al ruim 20 jaar en voor mij is het DE PLAATS !!!! Ik voel me er meer thuis dan in mijn geboorteplaats in Nederland !!!! HEERLIJK BENIDORM !!!

 4. Laat iedereen maaar lekker lachen met ” naar Benidorm ?”
  Benidorm gaat ” de plaats van de Costa Blanca worden ”
  Als het dat al niet is
  Voor ons wel ?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken