skip to Main Content
Ikea verkoopt nu ook tweedehands meubels via het platform Vibbo in Spanje

Ikea verkoopt nu ook tweedehands meubels via het platform Vibbo in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Recent plaatsten we een artikel dat de Ikea in Spanje gebruikte of tweedehands meubels gaat verkopen in de eigen meubelzaken. Nu is bekend gemaakt dat de Ikea een samenwerking is aangegaan met de online tweedehands marktplaats Vibbo waar vanaf nu ook de gebruikte meubels gekocht kunnen worden.

Vibbo (het oude segundamano.com) heeft speciaal voor de Ikea meubels op de website en smartphone app onder de categorie HOGAR een vakje gemaakt “productos de Ikea” waarbij er dus alleen Ikea meubels getoond worden. Volgens Vibbo is de samenwerking tussen het Zweedse meubelconcern en de Spaanse online marktplaats goed nieuws voor de Spanjaarden aangezien het aanbod van meubels, de meest bezochte categorie blijkbaar, nog groter is geworden.

Lees ook: Ikea Spanje gaat jouw tweedehands meubels verkopen

Ikea is ook blij want op deze manier kunnen de gebruikte meubels niet alleen in de eigen winkels gevonden worden maar in heel Spanje waardoor de kans dat iemand iets interessants vindt groter is geworden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken