skip to Main Content
Raadselachtige vondst van een in de steek gelaten helikopter in Almería

Raadselachtige vondst van een in de steek gelaten helikopter in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

helikopter4ALMERÍA – De Guardia Civil heeft een wel heel vreemde vondst gedaan. Midden in een veld bij de plaats Nijar trof men een helikopter aan die op zijn kant lag terwijl er geen tekenen zijn van een ongeval. Daarnaast zijn ook de inzittenen niet gevonden en weet men niet van wie de helikopter is.

Uiteraard is men met een onderzoek begonnen maar de vondst van de op zijn zijkant liggende helikopter is met recht raadselachtig te noemen. De politie sluit uit dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden aangezien hier geen tekenen van zijn. Daarnaast zijn er ook geen lichamen gevonden van inzittenden en ontbreekt eigenlijk elk spoor naar hen. Er was ook geen vliegroute gepland voor dit apparaat en dus gaat men er van uit dat de helikopter vanaf een privé plaats is opgestegen.

De vondst werd gedaan door enkele wandelaars in Fernán Përez, in de plaats Nijar in de provincie Almería. Het gaat om een grote gele helikopter die middenin een veld ligt. Weliswaar zijn er enkele beschadigingen aan de helikopter maar die zijn niet ernstig genoeg om een ongeluk te veroorzaken.

In Andalusië worden wel vaker helikopters ingezet om drugs en personen te vervoeren tussen Marokko en Spanje. Het zou goed mogelijk zijn dat ook deze helikopter daarvoor gebruikt zou kunnen zijn maar dat er tijdens het transport iets fout ging. Voorlopig echter is de politie op zoek naar de eigenaren, de inzittenden en een antwoord op de vraag wat er precies gebeurt is – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken