skip to Main Content
Hotel in Lloret de Mar opent eigen waterpark

Hotel in Lloret de Mar opent eigen waterpark

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Het Guitart Central Park Aqua Resort hotel gaat een eigen waterpark openen met glijbanen en speciale zwembaden. Het waterpark moet nog voor deze zomer opengaan waardoor de gasten van het hotel in Lloret de Mar deze zomer kunnen genieten van het waterspektakel. Het gaat om een driesterrenhotel in het centrum van de populaire badplaats.

Het nieuwe waterpark wordt gedecoreerd met tekeningen van de Catalaanse tekenaar en illustrator Pilarín Bayés, dezelfde tekenaar die in 2012 reeds diverse kamers van tekeningen van bekende sprookjes voorzag. De hotel leiding verwacht nog voor 24 juni het waterpark te kunnen openen waardoor het Guitart Central Park Aqua Resort een eigen 3.500 vierkante meter groot waterpark heeft.

Op dit moment zijn er echter niet heel veel gegevens bekend gemaakt. Op eerste tekeningen is echter te zien dat er 5 tot 6 speciale glijbanen komen, een golfzwembad en diverse kleinere zwembaden.

Dit hotel is echter niet het eerste hotel aan de Costa Brava welke een eigen waterpark heeft aangezien het Evenia Olimpyc Resort, het Rosamar Garden Resort en het Gran Garbi hotel ook al waterparken met glijbanen en zwembaden hebben geïnstalleerd.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken