Search
menu
Search

Plannen voor een nieuwe camping in Benidorm

Plannen voor een nieuwe camping in Benidorm
Beeld: Voorbeeldfoto

Plannen voor een nieuwe camping in Benidorm

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De gemeente Benidorm heeft de plannen voor een nieuwe camping in de kustplaats gedeeltelijk goedgekeurd. Het gaat om een camping die de zakenman Ramón Román via zijn bedrijf Los Carriones wil aanleggen om het oude Hotel Europeo om te bouwen tot een twee sterren camping genaamd ‘Club Europeo’.

Het idee van deze nieuwe camping stamt uit juli 2019 toen het Hotel Europeo werd gekocht door de lokale zakenman. De bedoeling is om het hotel en het terrein dat erbij hoort om te bouwen tot een camping in de categorie twee sterren. 

Het gaat om een terrein van 13.248 m2 waar plaats moet komen voor 16 kampeerplaatsen van 45 m2 en nog eens 56 kampeerplaatsen voor caravans. Daarnaast moeten er een bar, restaurant, winkel en andere voorzieningen komen waaronder een parkeerplaats voor 35 auto’s.

Het gaat voorlopig nog om plannen die nog goedgekeurd moeten worden door de gemeente. Daarna kan de zakenman beginnen en verwacht deze rond de 800.000 uit te geven aan de verbouwing van het terrein tot camping. Er is nog niets bekend over een openingsdatum.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?