skip to Main Content
Aldi opent 20 mei zes nieuwe vestigingen op Mallorca

Aldi opent 20 mei zes nieuwe vestigingen op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

aldi3MALLORCA – De Duitse supermarktketen Aldi zal deze 20 mei op een dag maar liefst zes nieuwe winkels openen op het eiland Mallorca. Deze winkels zijn gelegen in Palmanova, Magaluf, Inca, Marratxí en twee in Palma de Mallorca.

Ondanks het feit dat er vele honderden Duitsers wonen op het eiland Mallorca en er nog eens duizenden op vakantie komen, was de supermarktketen Aldi nog niet geland op het Balearische eiland. Daar gaat nu meteen in een dag verandering in komen met zes nieuwe winkels die allemaal tegelijk op 20 mei hun deuren zullen openen.

De winkels zijn met eigen geld gefinancierd en zullen in totaal meer dan 7.000 vierkante meter winkelruimte beslaan. Tientallen inwoners van het eiland zullen een baan weten te vinden in de Aldi supermarkten waar meer dan 1.400 producten verkocht zullen worden.

Aldi is de laatste jaren bezig met een flinke uitbreiding van winkels in Spanje en samen met deze nieuwe winkels zal Aldi nu meer dan 250 supermarkten in Spanje hebben. Ali is sinds 2002 in Spanje aanwezig en is de tegenhanger van de andere grote Duitse supermarktketen Lidl die al langer in Spanje winkels heeft. In totaal heeft Aldi nu meer dan 5.000 winkels in 9 verschillende landen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken