skip to Main Content
Een paar jaar later….dromen komen uit!

Een paar jaar later….dromen komen uit!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

artesania-1

Nog maar een paar jaar geleden schreef ik hier ook al eens een ´Spanje Verhaal´, daar stond onder andere in dat het mijn droom was om een eigen galerie en atelier te kunnen beginnen, open voor het publiek.

Inmiddels is mijn droom al een half jaar werkelijkheid geworden: in het centrum van La Bisbal, op de Passeig onder de Platanen, vind je mijn galerie en werkplaats. Ik maak hier, als edelsmid, zilveren sieraden waarin ik me vaak laat inspireren door de prachtige natuur hier in de Baix Empordà- door zeeglas of gevonden stenen te gebruiken.

In mijn winkel ARTESANA i TRIBU presenteer ik niet alleen mijn eigen werk maar ook dat van collega artiesten uit binnen en buitenland. Elke twee maanden is er een nieuwe expositie aan de wand, maar daarnaast is er ook een kleine collectie sculpturen en andere toegepaste kunst te vinden. En de prijzen? Voor elk budget is er een schat te vinden!

Kom ook eens kijken en combineer je bezoek aan ARTESANA i TRIBU bijvoorbeeld met de vrijdagmarkt in de stad en met een heerlijke lunch bij het restaurant EL Teatret, mijn buren.

Tot ziens in La Bisbal

Bezoek de Artesana i Tribu website.

artesania-collage

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken