skip to Main Content
Man vermoordt twee katten en daarna zijn moeder in Fuengirola
123rf

Man vermoordt twee katten en daarna zijn moeder in Fuengirola

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Man vermoord katten en moeder in Fuengirola

123rf

MÁLAGA – De acties van een 38-jarige Bulgaarse inwoner in de gemeente Fuengirola in de provincie Málaga hebben geleid tot de dood van drie levende wezens. Het gaat in dit geval om twee katten die door de man op brute wijze om het leven werden gebracht waarna de man zijn moeder meerdere keren met een mes neerstak en ook zij even later overleed.

Niemand weet (vooralsnog) wat er in het hoofd van de Bulgaarse man omging of welke stemmen hij hoorde maar dat belette hem niet om twee katten op gruwelijke wijze om het leven te brengen voordat hij daarna via 13 messteken zijn moeder doodde. Deze moorden vonden plaats rond 13 uur zondagmiddag in de Calle Isla Inca in het centrum van Fuengirola.

De katten die de 38-jarige man om het leven bracht waren van zijn moeder en blijkbaar was de man zo boos dat hij daarna ook zijn moeder maar liefst 13 keer neerstak. De vrouw overleed waarschijnlijk ter plaatse en de agenten die erbij werden geroepen vonden de dader en de drie slachtoffers in het appartement.

Het is op dit moment nog niet bekend wat er precies gebeurd is en waarom de man deze baldadige moorden pleegde maar volgens de krant Diario Sur gaat het om een man met een geestesziekte (trastorno mental), iets wat wel duidelijk is als je twee huisdieren afslacht en daarna je eigen moeder 13 keer neersteekt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 16 reacties
 1. Waar is mijn reactie van deze namiddag heen ?
  Censuur ?
  Als je censureert, geef dan ook zelf een tegenreactie/nawoord .

  1. Bizar, in eerste instantie bleek mijn reactie van deze namiddag verdwenen, bij een tweede nazicht staat het er weer op .

 2. Ik kom nog eens terug op mijn bericht van 7 mei .
  Schrijf je “electriciteit” of “elektriciteit”, schrijf je “schapevacht” of “schapenvacht” ? Dat zijn zaken waar ik soms ook eens moet over nadenken, en dat hier courant fouten worden gemaakt kan ik nog begrijpen . Onze taal is nu eenmaal niet gemakkelijk .
  Daarentegen, de dt-regels zijn duidelijk, helemaal niet moeilijk, wel moet je soms 5 seconden nadenken . . .
  Een dt-fout in een lopende tekst, tot daar aan toe, kan altijd gebeuren, maar een dt-fout in een titel en bovendien in vette letters komt des te zwaarder over, of niet soms ? Dat geeft de indruk dat het artikel zelf ook niet veel voorstelt . Maar gelukkig is dat hier niet het geval, de artikels zijn in het algemeen van goede kwaliteit, qua inhoud én taal . Daarom dat het opvalt dat soms een titel een serieuze (dt-)fout bevat . Is degene die de (foute) titel opmaakt dan een andere persoon dan degene die de lopende (correcte) tekst schrijft ?
  Dus kern van mijn bericht was en is : a.u.b. let op taalfouten in je titels ; niet meer dan dat !
  Op Anton en Vlaming heb ik specifiek gereageerd . . . te gek voor woorden eigenlijk !
  Aan Miel : toch één iemand met een nuchter en klaar inzicht !
  Nog even dit : ik was onlangs geïnteresseerd in een (Vlaamse) vennootschap die startende ondernemingen steunt, tot ik hun website bekeek . . . een hoop taalfouten en verkeerde zinsconstructies . Voor mij het sein om af te haken . Correct taalgebruik is een uithangbord, als je dat niet hebt heb ik ook geen vertrouwen meer in de financiële capaciteit van die vennootschap
  En ten slotte : als je een sollicitatiebrief zou hebben geschreven, je komt op gesprek en men maakt opmerkingen over je taalfouten, ga je dan ook zeggen dat de inhoud van je brief belangrijker is dan de vorm ? En ga je je gesprekspartner ook uitmaken voor mierenneuker ? . . .

  1. Of het nou met dt is of met d het is toch duidelijk wat er bedoeld wordt dus stop met dat irritante gezeik over taalfouten, je krijgt het nieuws gratis en voor niets. Kijk eerder naar de jeugd want die kunnen er helemaal geen houtje meer van en dat moet dan de toekomst worden.

   1. Een opmerking over (basis)taalfouten vind je dus irritant gezeik ?
    En taalfouten moeten kunnen als men maar begrijpt wat wordt bedoeld en ook omdat het gratis nieuws is ?
    Goed voorbeeld voor de jeugd !
    Over de taalfouten van de jeugd, waar maak je je dan druk over ? Je begrijpt toch (meestal) wat die jeugd bedoelt ?

    1. Ben het helemaal met Leo eens, irritant gezeik, lees anders lekker de Spaanse variant of is dat te lastig voor u?

     1. Neen Anton, de “Spaanse variant” lezen is niet te lastig voor mij ; ik trek goed mijn plan in het Spaans .
      Maar wat heeft dat met mijn opmerking te maken ?

     1. Ah, ik wist niet dat een Spanjaard de artikels naar het Nederlands vertaalt en bijgevolg nogal eens een taalfout maakt !
      Man/vrouw toch ! Blijf toch eens ter zake en schrijf niet zo ‘n onzin .

  2. Willy, je hebt uiteraard 100% gelijk. Teksten, die voor publicatie bestemd zijn, worden best in een onberispelijke taal geschreven anders komen ze nogal ongeletterd en zelfs ongeloofwaardig over. Taalfouten zijn het gevolg van onkunde of slordigheid. In dit geval gok ik op het tweede. Gewoon de teksten kritisch nalezen zou al veel kunnen oplossen.
   Mensen die een correct taalgebruik niet belangrijk vinden en jouw reactie als ‘ïrritant gezeik’ bestempelen zijn m.i. in hetzelfde bedje ziek en jouw kennis van het Spaans heeft er helemaal niets mee te maken. Ze hebben natuurlijk wel gelijk dat de inhoud belangrijker is dan de vorm.
   Ik vraag me ook af wat onze ‘neerlandicus’ hierover denkt.

 3. Inderdaad opsluiten en dat dit geld kost voor de burger is juist, maar vrij rond laten lopen is geen optie.
  Ze vallen toch weer terug in herhaling, behandelen helpt ook niet eenzame opsluiting, tot de dood.

 4. Volgens mij is iedereen die een dier of persoon vermoord, misbruikt, martelt ed. geestesziek. Een normaal weldenkend mens doet zoiets niet, alleen psychiatrische patiënten. Hoop dat hij een hele langs straf krijgt.

 5. Wat toch meer en meer voorkomt is dat de dader geestesziek is. De vraag is : lopen er dan zoveel geesteszieken rond op deze wereld ?
  Walgelijke daad en daarbij nog je eigen moeder vermoorden !!!!!!!!
  Levenslang opsluiten, maar daar betaalt de goede burger weer voor.

  1. Veel zullen geestesziek zijn maar er loopt ook veel volk rond die geen rekening houden met de gemeenschap en echte ego macho zijn en voor hen kan en mag alles.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken