Barcelona wil discotheken Vila Olimpica sluiten

Barcelona wil discotheken Vila Olimpica sluiten
Beeld: Tripadvisor

Barcelona wil discotheken Vila Olimpica sluiten

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Als het aan de gemeente Barcelona ligt dan worden de discotheken Pacha, Opium, Carpe Diem en Shoko zo snel mogelijk gesloten. De gemeente heeft daarvoor een overeenstemming bereikt met de Spaanse staat die de maritieme zone beheert. De eerder genoemde discotheken zullen geen verlenging meer krijgen van hun vergunningen.

De bedoeling is dat in de toekomst de lokalen die nu nog bezet zijn door de populaire uitgaansgelegenheden Pacha, Opium, Carpe Diem (ooit van Patrick Kluivert) en Shoko gebruikt gaan worden door de Spaanse Nationale Onderzoeksraad ofwel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

De vergunningen van de discotheken eindigen komende 21 juni waarna de uitgaansgelegenheden de lokalen in principe moeten verlaten en, zoals men in de krant zegt, de inwoners van de wijk Barceloneta weer rust krijgen. Het wil overigens niet zeggen dat er meteen veranderingen zullen plaatsvinden aangezien dit, zoals zo vaak, een bureaucratisch proces is.

Het uitzettingsproces in geval van de Pacha, Shoko en Carpe Diem kan sneller gaan aangezien men bij recente controles heeft gemerkt dat deze drie discotheken niet voldoen aan de veiligheidseisen. Dat houdt in dat deze discotheken gedurende een periode van 15 dagen tot 6 maanden moeten sluiten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.