Nieuwe Netflix serie over de Costa del Sol nu al in Spanje te zien

Nieuwe Netflix serie over de Costa del Sol nu al in Spanje te zien
Beeld: Telecinco

Nieuwe Netflix serie over de Costa del Sol nu al in Spanje te zien

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Maandagavond is de televisieserie ‘Brigada Costa del Sol’ op de Spaanse televisie in premiere gegaan. Dat gebeurde tegelijkertijd op de tv zenders Cuatro en Telecinco die beide bij dezelfde groep (Mediaset) horen. Het gaat in dit geval om een productie van de maatschappijen Mediaset, Warner Bros, ITVP en Netflix. Dat laatste platform zal de Spaanse serie verspreiden over de wereld.

‘Brigada Costa del Sol’ gaat over de speciale narcotica brigade van de politie die in de zeventiger jaren aan de Costa del Sol werd opgericht. Het beginpunt van deze spannende politieserie zal Torremolinos in 1977 zijn maar er zijn meerdere filmlocaties in de provincie Málaga en Andalusië te zien in de serie.

In de Spaanse serie spelen acteurs Hugo Silva, Álvaro Cervantes, Jesús Castro, Miki Esparbé en actrice Sara Sálamo belangrijke rollen. Zij vertolken de hoofdrollen in een serie die over de zogenaamde ‘Grupo Especial de Estupefacientes Costa del Sol’ gaat, een groep agenten gespecialiseerd in het bestrijden van de drugs aan de Andalusische kust.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Netflix viert opening Spaanse studio met nieuwe series[/su_note]

Seizoen 1 bestaat voorlopig uit 13 afleveringen die sinds maandag 6 april (2019) wekelijks op de Spaanse televisie te zien zijn bij Cuatro en Telecinco. Aangezien Netflix medeproducent is wordt de serie ook uitgezonden op het streaming platform maar dat zal waarschijnlijk pas gebeuren wanneer de 13 afleveringen te zien zijn geweest op de Spaanse televisie. Op dit moment is nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren en is ook nog niet bekend of er een tweede seizoen komt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.