skip to Main Content
Nieuwe Netflix serie over de Costa del Sol nu al in Spanje te zien
Telecinco

Nieuwe Netflix serie over de Costa del Sol nu al in Spanje te zien

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Maandagavond is de televisieserie ‘Brigada Costa del Sol’ op de Spaanse televisie in premiere gegaan. Dat gebeurde tegelijkertijd op de tv zenders Cuatro en Telecinco die beide bij dezelfde groep (Mediaset) horen. Het gaat in dit geval om een productie van de maatschappijen Mediaset, Warner Bros, ITVP en Netflix. Dat laatste platform zal de Spaanse serie verspreiden over de wereld.

‘Brigada Costa del Sol’ gaat over de speciale narcotica brigade van de politie die in de zeventiger jaren aan de Costa del Sol werd opgericht. Het beginpunt van deze spannende politieserie zal Torremolinos in 1977 zijn maar er zijn meerdere filmlocaties in de provincie Málaga en Andalusië te zien in de serie.

In de Spaanse serie spelen acteurs Hugo Silva, Álvaro Cervantes, Jesús Castro, Miki Esparbé en actrice Sara Sálamo belangrijke rollen. Zij vertolken de hoofdrollen in een serie die over de zogenaamde ‘Grupo Especial de Estupefacientes Costa del Sol’ gaat, een groep agenten gespecialiseerd in het bestrijden van de drugs aan de Andalusische kust.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Netflix viert opening Spaanse studio met nieuwe series[/su_note]

Seizoen 1 bestaat voorlopig uit 13 afleveringen die sinds maandag 6 april (2019) wekelijks op de Spaanse televisie te zien zijn bij Cuatro en Telecinco. Aangezien Netflix medeproducent is wordt de serie ook uitgezonden op het streaming platform maar dat zal waarschijnlijk pas gebeuren wanneer de 13 afleveringen te zien zijn geweest op de Spaanse televisie. Op dit moment is nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren en is ook nog niet bekend of er een tweede seizoen komt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Zowel mijn vrouw als ik lopen er niet warm van, we leven nu en niet terug in de tijd. Als deze serie in het heden geweest zou zijn hadden we die op zeker gaan volgen.

    En zou iedereen aanraden die de serie wel willen zien deze pas reclame vrij naderhand te kijken op Netflix, want de reclame blokken op de Spaanse TV zijn lang en zwaar irritant.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken