Bewoners van de Balearen van 55 tot en met 59 jaar kunnen vaccinatie afspraak maken

Bewoners van de Balearen van 55 tot en met 59 jaar kunnen vaccinatie afspraak maken
Beeld: Freepik

Bewoners van de Balearen van 55 tot en met 59 jaar kunnen vaccinatie afspraak maken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Vanaf maandag 10 mei kunnen de bewoners van de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera die 55 tot en met 59 jaar oud zijn een corona-vaccinatie afspraak maken. Dat kan via een website waar 15.000 plaatsen beschikbaar zijn. Bij diverse vaccinatieposten is men al begonnen met het vaccineren van 59-jarigen terwijl op andere plaatsen nog 60-plussers gevaccineerd worden.

Alle op de Balearen eilanden geboren of ingeschreven bewoners met als geboortejaren 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960 en 1961 kunnen zich via DEZE WEBSITE van BitCita inschrijven voor een afspraak. De vaccinatie van deze groep is al begonnen en in volle gang.

Vanaf maandag 10 mei kunnen de bewoners van de Balearen eilanden geboren in 1962, 1963, 1964, 1965 en 1966 via DEZE WEBSITE van BitCita een afspraak maken voor vaccinatie.

Volgens de verantwoordelijke van het corona-vaccinatieplan op de Balearen wonen er 83.341 personen van 50 tot en met 59 jaar op de Balearen. Al deze 50 tot en met 59-jarigen zullen de komende twee tot drie weken tenminste de eerste corona-prik krijgen.

Eind mei moet men op de Balearen beginnen met de leeftijdsgroep 50 tot en met 54-jarigen die in de eerste week van juni tenminste de eerste corona-prik gehad moeten hebben. In juni zal men daarna beginnen met de leeftijdsgroep 49-jarigen en jonger.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.