skip to Main Content
Ricky Martin komt voor een concert naar Benidorm (en 9 andere steden) deze zomer
rickymartinmusic

Ricky Martin komt voor een concert naar Benidorm (en 9 andere steden) deze zomer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Ricky Martin geeft 10 concerten in Spanje

rickymartinmusic

ALICANTE – Komende 22 augustus zal de populaire zanger Ricky Martin een concert geven in Benidorm. Dat concert is onderdeel van een tour door Spanje waarmee de zanger op 10 verschillende plaatsen zal gaan optreden. Vanaf 14 juni zal het mogelijk zijn om entreekaarten aan te schaffen.

Ricky Martin gaat een Spaanse zomer tegemoet met in totaal 10 concerten in verschillende steden waarbij hij dus ook naar Benidorm komt. Aan de Costa Blanca zal het concert plaatsvinden in het Guillermo Amor stadion in Benidorm.

De kaartverkoop zal op donderdag 14 juni om 10 uur beginnen met prijzen tussen de 45 en 99 euro. Deze zijn te verkrijgen via de bekende voorverkoopadressen in Spanje: doctormusic.com, ticketmaster, fnac, carrefour en savory.es.

Ricky Martin zal op 14 augustus met zijn concertreeks beginnen in Tarragona waarna hij op 16 augustus in Fuengirola, 18 augustus in Santiago de Compostela, 20 augustus in Sant Feliu de Guixols, 22 augustus in Benidorm, 23 augustus in Almería, 25 augustus in Maspalomas (Gran Canaria), 29 augustus in San Sebastian, 31 augustus in Cádiz en op 1 september in Córdoba zal optreden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken