skip to Main Content
Mogelijk vier jaar celstraf voor het stelen van tangaslips
123rf

Mogelijk vier jaar celstraf voor het stelen van tangaslips

VALLADOLID – Aangezien de Openbare Aanklager wil dat de verdachte beschuldigd wordt van een voortdurende misdaad van inbraak, kan een 27-jarige man in Valladolid voor vier jaar achter de tralies belanden vanwege het stelen van tangaslips. De verdachte heeft op 3, 7 en 10 september 2018 drie tangaslips gestolen in een woning in de gemeente Peñafiel.

Volgende week dinsdag (11 juni) zal de rechter in Valladolid beslissen wat de straf wordt voor de tangaslip-dief. Als het aan de Openbare Aanklager ligt krijgt de 27-jarige Samuel B.R. vier jaar celstraf voor het herhaaldelijk inbreken in de woning van het slachtoffer.

Dat deed de verdachte man door drie keer op drie verschillende dagen over een stenen muur en een hek te klimmen om de woning binnen te treden om daar niet geld, juwelen of andere waardevolle spullen maar drie tangaslips van de bewoonster te stelen.

Samuel werd op beveiligingscamera’s opgenomen dus er is geen twijfel mogelijk over of hij de dief was of niet. De kans is dus groot dat vanwege drie gestolen tangaslips de man achter de tralies zal belanden want het gaat in dit geval niet zozeer over wat er gestolen werd maar over de manier waarop dit gebeurde.

Naast een celstraf van vier jaar eist de Openbare Aanklager ook dat het slachtoffer een financiële vergoeding krijgt voor de gestolen tangaslips en dat de verdachte op meer dan 200 meter afstand van de woning van het slachtoffer moet blijven.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Zie je wel dat diefstal niet loont!! Volgens mij kun je ze ook kopen bij de Lidl of Aldi!! Er blijven vreemde klanten op “de markt”

    1. De G…. kerel kicked waarschijnlijk op gedragen ondergoed, daar zit een bepaald geurtje aan. Dit in combinatie met het uiterllijk van de vrouw. Tja hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die gedragen vrouwen kleding steelt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by