Search
menu
Search

Steun Oekraïne met deze tiny homes: ideaal voor jouw stukje Spanje

Steun Oekraïne met de aanschaf van deze tiny homes: ideaal voor jouw stukje Spanje
Beeld: Solid / web

Steun Oekraïne met deze tiny homes: ideaal voor jouw stukje Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanwege de oorlog in Oekraïne zijn er veel bedrijven die niets meer kunnen produceren en exporteren. Een van deze commerciële slachtoffers is het prefab woningen bedrijf Solidbud dat in Oekraïne haar fabriek heeft staan. Naast prefab woningen produceert Solidbud ook verplaatsbare tiny homes onder de naam Solid-mobile zoals op onderstaande foto’s te zien is.

Volgens Solid-mobile en Solidbud kan een bestelde tiny home in normale omstandigheden klaar zijn in 2 tot 3 weken, afhankelijk van het model, het ontwerp en de eindbestemming. Het bedrijf levert normaal gesproken overal in Europa en maakt de houten tiny homes helemaal zelf met hout dat afkomstig is uit Volyn in het oosten van Oekraïne.

Het gaat om verplaatsbare tiny homes die, afhankelijk van de lokale regels, overal geplaatst kunnen worden. Volgens het bedrijf kunnen klanten hun eigen tiny home samenstellen waarna een gepersonaliseerd ontwerp wordt gemaakt. Helaas kunnen we nergens prijzen voor deze tiny homes terugvinden maar dat komt omdat het om gepersonaliseerde kleine huisjes gaat, zoals ook te lezen is bij de vragen en antwoorden sectie op de website.

De huisjes, hoe klein ze ook lijken, kunnen alle comfort van een normaal huis hebben zoals keuken met apparatuur, badkamer, woonkamer, slaapkamer, kasten, enz. Om dit voor elkaar te krijgen ontwerpt Solid het interieur dusdanig om te profiteren van de maximale ruimte. De verplaatsbare tiny homes zijn meestal verdeeld in twee verdiepingen waarbij de slaapkamer meestal boven te vinden is.

LET OP: Weliswaar omschrijven we hier de tiny homes van Solid-mobile maar vanwege de oorlog in Oekraïne is het nu waarschijnlijk niet mogelijk om deze te produceren en te leveren (al wordt daar nergens op de website melding van gedaan). Neem contact met het bedrijf op voor meer vragen. Bewaar deze pagina voor wanneer de oorlog voorbij is en je het Oekraïense bedrijf wilt helpen in de wederopbouw van de economie van het door de oorlog geteisterde land.

Beelden: Solid-mobile / web

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?