skip to Main Content
Man steekt in Barcelona bankdirectrice en vriend neer en springt daarna van een brug

Man steekt in Barcelona bankdirectrice en vriend neer en springt daarna van een brug

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

barcelona9aBARCELONA – Het leek wel een terreurfilm afgelopen dinsdag in de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Een man heeft nadat hij een butler in een appartement vermoorde een bankdirectrice door messteken om het leven gebracht waarna hij van een brug sprong en voor een volle schoolbus terecht kwam en overreden werd.

Een 48-jarige man heeft met enkele verschrikkelijke acties het leven ontnomen van twee onschuldige mensen en daarnaast zichzelf van zijn leven beroofd. Wat de reden precies was voor deze bizarre en onlogische actie is nog steeds niet bekend.

Nadat de man in een appartementencomplex gelegen aan de Johann Sebastian Bach straat in de Sarrià-Sant Gervasi wijk een butler had neergestoken verplaatste de dader zich naar een filiaal van de CatalunyaCaixa gelegen aan de Calle Ganduxer. Hier liep hij recht op de 42-jarige directrice van de bank af en stak haar met vijf messteken neer. Daarna verliet hij al rennend de bank en sprong hij van een brug boven de Via Augusta waarna hij voor een volle schoolbus terecht kwam op het wegdek. De bus kon niet meer op tijd remmen en overreed de man die later in het ziekenhuis overleed aan zijn verwondingen.

Volgens de politie was de dader ook een butler en vriend van de neergestoken andere butler. Welke relatie, als die er al was, de dader had met de bankdirectrice is nog niet helemaal duidelijk maar de politie is druk bezig om alle stukjes van de puzzel in elkaar te steken – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken