skip to Main Content
Opnames Game of Thrones seizoen 6 begonnen in Girona

Opnames Game of Thrones seizoen 6 begonnen in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

gameofthrones5aGIRONA – De opnames voor alweer seizoen zes van de populaire tv-serie Game of Thrones zijn begonnen in Girona. Gedurende de komende 14 dagen zal het historische centrum het decor zijn voor de opnames waarbij niet alleen de honderden figuranten hun rollen mogen spelen maar ook de bekende acteurs en actrices uit de serie de revue zullen passeren.

Afgelopen weekend was het mogelijk om de eerste figuranten in de kledij te zien op de trappen van de kathedraal van Girona. Hierbij werd ook Arya Stark gespot, een van de bekendste actrices uit de serie. Vorige week donderdag werd al begonnen met de voorbereidingen voor de opnames die vrijdagmiddag begonnen.

Gedurende de komende 14 dagen zal het oude centrum en overal waar gefilmd wordt voor The Game of Thrones seizoen zes, geblindeerd worden zodat pottenkijkers niets kunnen zien.

Na de opnames in Girona zal het hele team verhuizen naar Peñiscola om daar diverse opnames te maken waarbij ook weer honderden figuranten belangrijke rollen zullen spelen. Er zullen ook nog opnames worden gemaakt in Navarra en Almería maar het is nog niet bekend wanneer deze zullen plaatsvinden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken