Search
menu
Search

Vragen om onze lezers beter te leren kennen

Oeps ... foto ontbreekt!

Vragen om onze lezers beter te leren kennen

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – We willen jou als lezer graag beter leren kennen zodat we de artikels en achtergrondverhalen die we elke dag plaatsen op onze websites beter op jouw wensen kunnen afstemmen. Doe mee door een of meerdere van onderstaande antwoorden te kiezen zodat we meer te weten komen over onze lezers. Ben je een man of vrouw, wat is jouw leeftijdscategorie, waar woon je en wat heb jij met Spanje. Dat zijn slechts enkele van de tien makkelijk te beantwoorden keuzevragen.

SpanjeVandaag is alweer meer dan 10 jaar actief met het vertalen van het Spaanse nieuws naar het Nederlands zodat alle niet Spaans sprekende en lezende Spanjefans op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen etc. Wij zijn blij dat het aantal lezers steeds meer groeit maar we willen graag weten waar jij vandaan komt, wat je interesses zijn en wie jij bent.

Met andere woorden, we willen onze lezers beter leren kennen zodat we onze nieuwsberichten daarop af kunnen stemmen. Daarom zouden we het op prijs stellen als je een paar keuzevragen zou willen beantwoorden. Alvast bedankt en ¡Muchas Gracias!

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?