skip to Main Content
Catalaanse ziekenhuis patiënt in hongerstaking voor gratis WIFI

Catalaanse ziekenhuis patiënt in hongerstaking voor gratis WIFI

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

figueres1aGIRONA – Een patiënt in het ziekenhuis in Figueres is in hongerstaking gegaan vanwege het niet gratis kunnen gebruiken van het draadloos internet netwerk WIFI. Carles Colomer Cotta zal net zo lang doorgaan met het niet eten van het ziekenhuiseten totdat de leiding van het ziekenhuis hem gratis toegang geeft tot het WIFI netwerk.

Colomer is een activist van de radicale Catalaanse politieke partij CUP en werd afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis van Figueres overgebracht voor de behandeling van een niet levensbedreigende infectie. Nu ligt de Catalaan in het ziekenhuisbed zijn tijd te doden en er is niets ergers dan niets doen en je de hele tijd vervelen.

De reden voor de hongerstaking is omdat de ziekenhuismedewerkers hem weigeren de WIFI code te geven, iets wat volgens de zieke man echt niet meer kan in het moderne 2015. Colomer kan alleen maar de strijd aangaan met het ziekenhuis door in hongerstaking te gaan en dus eet hij sinds enkele dagen niet meer.

De 57 jarige patiënt zegt dat er voor bijna alles betaald moet worden in het ziekenhuis van Figueres terwijl dat in Girona niet zo blijkt te zijn. Er is een draadloos internetnetwerk aanwezig maar hij krijgt de toegangscode niet van het ziekenhuispersoneel. Volgens hem zijn alleen de patiënten in de zogenaamde VIP kamers toegestaan op het WIFI netwerk.

Op het personeel van het ziekenhuis heeft Colomer absoluut niets aan te merken en ook zijn genezing gaat voorspoedig maar hij verveeld zich in bed, net zoals vele anderen, en daarom wil hij van het WIFI netwerk gebruik maken – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken